View Single Post
Old 24 Feb 2008, 09:26   #1693
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Sylver Cheetah 53:
Chiar te rugãm sã faci poza.

bun si care e faza cu pozele unde trebuiesc postate?
eu sunt interesata.
mai cat despre discutia despre mine in lipsa mea sa mai repet.sunt nascuta in horezu,dar ai mei stau in costesti ,jud valcea,iar eu am domiciliul in bucuresti.
ok
chiar acum am fost plecata acolo si sunt usor dezamagita
deoarece am fost special pt sora mea sa ii fac niste acte c vrea sa se casatoreasca in italia,iar eu nu prea m-am simtit bine pe autocar dar numai a contat.
faza e ca i-am rezolvat repede m-am intors in bucuresti am fost sa imi fac o injectie.si a trebuit sa ma trezesc la 4 dimineata sa ii trimit prin autocar actele.bine ia mi-a trimis niste banuti 100 de euro pt toate astea ,iuar cum eu taxiul il platisem eu mi-a mai ramas 50 de euro.si ce sa vezi cand am dat sa schimb cei 50 de euro sa platesc taxiul la intoarcere numai erau.desi stiu ca ii lasasem in portofel.nu stiu ce s-a intamplat cu ei ca nu au mai fost asa ca am luat tot de pe cardul meu sa platesc caci mai aveam niste banuti pe el.deci mi-am luat tot din banutii mei.
apoi nu am mai avut suficienti caci in pitesti aea botezul o amica de copilarie si deci nu am mai putut sa merg ca nici nu ma simteam bine nici nu mai aveam acei 50 de euro si nici altii mai suficienti sa si imi ramana pt mine si sa si merg .deci nu am mai fost desi m-am inteles mai bine cu ea decat cu sora mea.
apoi am mai fost sunata si pt filmari si nu am putut sa merg caci nu eram in buc.dar am zis sa ii rezolv lui sorumea.
dar dupa ce le-am trimis aseara m-a sunat sa ma injure ca am pierdut banii ca nu mai stiu ce fac cu ei etc.m-a facut drogata etc.poate ma comport aiurea dar asta ca atunci cand nu ma simt bine este normal sa fie un efort mare pt mine pt a face ceva si normal ca nu sunt la fel .
dar m-a dezamagit adica eu ii dream binele sa merg pt ea etc bine imi ramaneu mie cei 50 de euro dar oricum au disparut ,iar ea ma mai supara si ea prin cuinte urate.oare nu este suficient cat am eu pe cap?
oricum i-am zis sa nu imi mai zica mie ce sa fac caci eu stiu ce este mai bine pt mine etc.
dar lasa sigur ma voi descurca eu si imi vor intra bani pe card si imi vor venii si altii etc.sigur va fi in asa fel sa fie bine
dar as vrea sa prefdomine legea iubirii adica acea a dragostei sa ne iubim si sa ne vrem binele.ma ales daca suntem frati surori nu invers.ca este neplacut etc.
nimic sa nu fie mai important decat acest lucru.
mai care era faza cu cosovo etc ca nu am inteles si nu prea am fost pe faza cand era la stiri .deci nu prea am inteles.
voi cum vedeti solutionarea probl.?sper sa fie toate bne sa se intample in asa fel sa fie bine.si sa ne vrem binele.