View Single Post
Old 21 Feb 2008, 11:38   #335
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
The Air I Breath - 8/10. Aceeasi poveste cu "strangers lives intertwine in unexpected ways and change their lives forever". Absolut nimic nou sub soare...inca Brendan Fraser a mai jucat intr-un astfel de film (Crash). Ia sa vad cate am vazut de genu asta...Crash primu, Babel si Amores Perros. Toate au fost bune, in felul lor, dar asta de fata nu mi-a trezit nici un sentiment deosebit, nu mi-a trezit compasiune pentru vreo unu din personaje, tot ce mi-a atras atentia, culmea, a fost editare filmului. Un lucru care nu prea il observ la celelalte filme...iar asta e un exemplu bun de editare intr-un film. In rest nimic, inca aici au incercat s-o dea in fantezie putin oferind unuia din personaje darul de a vedea in viitor..."nice". Si mai nice (pe bune nice) e faptul ca personajele cheie din film nu au nume propriu-zis dar se numesc dupa sentimentul ce ii caracterizeaza cel mai bine...fericire, dragoste, placere si tristete. Am simtit tristetea in schimb...trist ca ceva original e cam greu de facut in ziua de azi. Dar in fine, luat de unu singur, e ceva de capu lui dar moralele din film sunt subtiri de tot.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif