re
uite ºi-o pãrere de-a regizorului:
"Pe mãsurã ce lumea devine din ce în ce mai fascinatã de celebritate ºi cultura divertismentului, descopãr cã sunt fascinat de aceastã fascinaþie. Cu toate acestea, în DELIRIOUS nu este vorba despre celebritate sau show business. Am ales aceastã arenã ca fundal pentru o poveste care a avut ca scop oglindirea culturii noastre emoþionale actuale.
Vãd o schizofrenie feroce oriunde mã uit; o luptã între cei cu valoare ºi cei lipsiþi de valoare. Aceastã gândire vine mai tot timpul din interior ºi tocmai de aceea este Celebritatea atât de puternicã ºi creeazã dependenþã. Este legea supremã a valorii din lumea exterioarã. Dacã toatã lumea te considerã valoros, înseamnã cã are dreptate; indiferent de pãrerea pe care o ai despre propria persoanã.
Dupã pãrerea mea aici are loc lupta adevãratã, eroicã - sã descoperi ce este valoros în interiorul tãu. Aceia care nu au valoare proprie sunt cu adevãrat jalnici ºi cel mai nebunesc comportament îºi are originea tocmai în acest pustiu emoþional.
Acesta este motivul pentru care am ales un paparazzo ca figurã centralã a filmului meu." - declarã regizorul.
|