Thread: "Atonement"
View Single Post
Old 14 Feb 2008, 08:00   #21
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Päi cele pe care le spunem amândoi se completeazä reciproc. Oricum, nu cred cä avea rost sä insist si mai mult asupra detaliilor istorice; de la un moment dat, am avut senzatia cä deja dezvolt fragmentul peste mäsura adecvatä cronicii acestui film - am fäcut-o doar ca sä conturez doar aspectul specificitätii istorice, pe care scenariul îl eludeazä, dar regia îl recupereazä partial.

Intr-adevär, o moderare mai drasticä s-ar impune, da' aici nu e circumscriptia mea...
Maro Dragä, încearcä sä nu mai lungesti chiar atât de mult controversele. Chiar tu ai recunoscut cä esti gräbitä si adeseori scrii färä sä citesti decât partial mesajele cärora le räspunzi, ceea ce face sä pui probleme deja rezolvate (ca pe pagina anterioarä, la aia cu proportionalitatea / 100% bun sau räu). Putinä investitie de timp în lectura atentä la vreme, si în concentrare, ar fi extrem de rentabilä: te-ar ajuta sä-ti expui punctul de vedere compact, eficient si la obiect, economisind apreciabil din ulteriorul rägaz pentru somnic. Trust me!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif