Drago Mara, (sau Dragä Maro),
Am o veste bunä si una rea.
Hai cu aia rea mai întâi:
Mi-e imposibil sä bag mai multe spatii. Programul forumului (phpBB pre numele dânsului) comprimä toate spatiile juxtapuse într-unul singur. Deci, chiar dacä as pune între cuvinte câte douä, trei, opt, saispe, obzespatru de spatii, tu tot numai unul vei vedea.
C'est la vie, toujours parchive...
Nici boldurile si italicele nu le pot schimba, ele fiind legate de semnificatia cuvintelor... Cum ar fi sä scriu cu drepte de rând cuvintele sträine, sau sä boldez alternativ, doar ca sä iasä textul pepit?
Dar, iatä, acum vine si vestea bunä:
Iti promit cä voi fi mult mai putin critic, si mult mai laudativ. Ai perfectä dreptate! Atâta negativism stricä! Iar solutia e floare la ureche! Uite, sä luäm exemplu de la viitoarea noasträ premierä (adicä primä ministrä), aceastä adeväratä Iulia Timosenko carpato-danubiano-ponticä, I.M.M. Iatä cum rezolvä ea problemele patriei mume:
Originally Posted by irene marlyne monroe, în topicul Vreau sa fiu actrita, din sectiunea Vreau sa stiu, :
ma ma enerveaza inflatia asta trebuie sa scada ,dar noua oameniilor salariile sa creasca.si orice om sa aibe un venit asigurat,si asigurari medicale gratuit sau eventual cine este bolnav sa primeasca un venit financiar pt a trai onorabil,si asa are si asigurari medicale.
facturile astea sa se ieftineasca,iar mancarea sa fie mult mai ieftina.
|
Deci, pune tu mânuta pe keyboard si scrie (eventual acolo, în topicul täu cu filmele de artä, de la Clasic), ceva gen:
"ma ma enerveaza critica asta trebuie sa laude ,dar noua spectatoriilor filmele sa se imbunatateasca.si orice film sa aibe un scenariu articulat si indicatii de regie profesional sau eventual cine este actor sa primeasca instructiuni clare pt a juca onorabil, si asa are si asigurari de premii.
filmele astea sa se amelioreze,iar regia sa fie mult mai buna."
Ca atare, calitatea profesionala si artistica a filmelor va creste simtitor, iar eu si ceilalti comentatori vom putea sä le läudäm sincer, legitim si cu mult simt de räspundere.
Hai, s-o facem - ce ceara mä-sii!