View Single Post
Old 13 Feb 2008, 17:11   #1672
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
mda interesant,dar credeti ca conteaza cat e de lung sau nu faza e ca a fost tot o placere de vorbarie cu voi.si apoi chiar pitb crezi ca s-a vandut ceva ?eu cump pot sti pe bune?dar nu era ed.sarmizdat .
voi ce mai faceti?nimic deosebit?voi ce ziceti?sa ma angajez 4 ore sau sa astept sa vad cum ma mai simt am inceput un un trat.si e e mai aiurea.dar sa vedem important e bani sa vina.
ma ma enerveaza inflatia asta trebuie sa scada ,dar noua oameniilor salariile sa creasca.si orice om sa aibe un venit asigurat,si asigurari medicale gratuit sau eventual cine este bolnav sa primeasca un venit financiar pt a trai onorabil,si asa are si asigurari medicale.
facturile astea sa se ieftineasca,iar mancarea sa fie mult mai ieftina.si sa avem si noi o economie externa,adica sa cumpere strainii si produsele noiastre ca sunt mult mai naturale,traditionale speciale etc.
sper sa fie totul bine.
am terminat cu examenele
am inceput sa cam stau mai mult in casa.macar sa fiu linistita,caci astazi mi-au taiat pomii din fata blocului meu ca cica erau prea inaltri etc habar nu am.macar sa se planteze altii mai repede ,s-au m-am gandit sa imi plantez eu niste merii ,pomi fructiferi,in fata blocului si apoi sa cresca si sa mancam mere fara a merge la piata.apoi la cata lemnarie s-a facut macar sa nu se arunce ci sa se foloseasca ,eventual sa se incalzeasca oamenii care nu au lemne de foc,etc sau mobila.sau daca vroiau le duceam alor mei o masina doua de lemne alor mei ca tot se incalzesc pe lemne,dar de.nu stiu care e faza asta e imi pare rau,eu iubesc verdeata si as vrea pomi verzi sa fie .i-au taiat pe toti din fata blocului .uf sunt dezamagita.