http://confesiuni.nobo.ro/
este the shit!
uitati aici doar o mostra de love-story:
Quote:
"Am intrat pe siteul ei prima data acum vreo 1 an jumate.Avea un desgin oribil,dar pozele cu ea erau superbe.I-am luat id-ul de mess si am adaugat-o in lista,nu aveam curaj sa vorbesc cu ea,nu era de nasul meu.
Intr-o zi avea un status care m-a cam deranja, m-am certat cu ea pe motivul asta si mi-a dat ignore.Nu am vrut sa rup legatura cu ea,asa ca m-am semnat pe siteul ei cu alt nume si mi-am facut un id ca sa vorbesc numai cu ea,de data asta am reusit.Intram in fiecare seara si vorbeam cu ea cate 2-3 ore,ne impartaseam pareri si opinii, ajunsesem sa intram pe mess doar ca sa vorbim unul cu altul.
Ea a decis sa facem cunostinta si in lumea de afara,eu n-am avut curaj,de cate ori o vedeam pe strada,o evitam si nici acum nu stiu de ce,parca nu aveam curaj sa vorbesc cu ea,imi era rusine. Din cauza acestui lucru relatia s-a deteriorat, nimic n-a mai contat si acum suntem doar 2 straini care se mai saluta din cand in cand pe messenger."
|
dar sunt si kestii mai metafizice:
Quote:
Aseara prietenul meu a vrut sa imi puna mama pe fund si , cand m-am ferit, degetul i-a intrat IN el. e penibil pentru ca atata timp a glumit ca va face asta si a ajuns sa o faca dintr’o prostie. e vorba de atmosfera (glumesc) bine ca eram imbracata!
|