Originally Posted by Mala Portugal:
alea 50 de chinchille moarte
|
Maybe the world is better off without them. Poate ca asta e un mod mai extrem al Mihaelei de a trage un semnal de alarma asupra pericolului ecologic pe care il reprezinta chinchillele. Cred ca de prea multi ani ne-am obisnuit sa dam vina ba pe masini, ba pe industrie si sa trecem cu vederea efectele dezastruoase ale chincillelor asupra mediului. E oare nevoie de un Al Gore ca intelegem cat de mult dauneaza ele?
On a lighter note, un citat (din memorie) din ceva emisiune in care diversi oameni isi prezinta proiectele si cer bani ca si le finanteze:
"Crescatorul de chinchille: Pai putiem vindi ºinºilili altuor uamini cari vor sî-º facî fermi di ºinºili...
Unul din potentialii finantatori: Bun, si alte utilitati n-au? Ca ma indoiesc ca exista asa o piata pentru intemeierea fermelor de chinchille...
Crescatorul: Dar sunt fuarti utili... sunt animale drãgãlaºi pientru copii... sunt bune pientru consum... si pot vindi mai diparti altor...
Finantatorul: Cum adica pentru consum? Se mananca?
Crescatorul: Pai... sunt unii uamini cari le mânâncî, da,... di iexemplu eu... mii mi si par deliºiuoase dacâ li secþionezi aºa, pi mijluocul lor ºi..."