View Single Post
Old 31 Jan 2008, 01:14   #322
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
I'm Not There - 7.5/10. Nici eu nu am fost cu filmul. I mean, da, este un film reusit, un biopic neobisnuit comparandu-l cu "Ray" sau "Walk the Line" iar fiecare din actori joaca cate o varianta al lui Dylan cantaretul: poetul, profetul, nelegiuitul, falsul, vedeta. Insa cred ca e un film pentru cei care il stiu deja pe Dylan, ii cunosc muzica indeaproape, pentru ca eu unu nu ma uitam la povestea lui si cat de asemanator e cu celelalte staruri ale muzicii, ci eu ma uitam la jocul actorilor, la regia intersanta, la scenele uneori haotice si fara sens...Dylan, da, am o melodie de'a lui care imi place si anume Fourth Time Around, in rest acest folkist nu ma intereseaza. Dar asta nu inseamna ca filmul e numai pentru fanii lui Dylan (vroiam sa zic la un moment dat ca e un film numai pentru Dylan) ci e pentru toata lumea sa arate ca Dylan era un om normal cu renume si o filosofie care lasa lumea intrebandu-se, el apoi nereusind sau nevrand sa raspunda la ele. As recomanda filmul dar daca nu esti fan sau cel putin cat de cat interesat de viata lui Bob Dylan nu am s-o fac decat pentru actori si abordarea generala asupra modului de caracterizare a vietii lui Bob Dylan.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif