Thread: Banarea lui Mel
View Single Post
Old 30 Jan 2008, 22:56   #33
Mel
Senior
 
Mel
 
Join Date: Jan 2008
Location: Brasov
Posts: 121
Send a message via Yahoo to Mel
Foarte bine remarcat: toate lipsurile de care ai vorbit tu acolo au ramas dintotdeauna in afara preocuparilor mele*, pentru simplul fapt ca e vorba de niste chestiuni secundare. M-ai vazut pe mine vreodata ca fac caz de uitarea buletinului la receptie de catre Bebe (adica ultimul om care sa aiba asemenea scapare)?!
Sau de urlatul ala din camera de hotel, sau de termopanele de deasupra alimentarei, sau de pretul pachetului de Kent din 1987 (care era de...125 de lei si nu 80), sau - de ce nu - chiar si de pretul prestatiei in natura a celor doua, care era (la studente) de max. 500 de lei?!

Basca nici nu puteam sa ma ocup de maruntisuri dintr-astea - alminteri valabile pentru niste specialisti cum va pretindeti ca sunteti voi

PS Pe tine nu te'o fi interesand explicatia - dar pe mine, da. Mai ales in masura in care eu am lasat aici niste...ouĆ£.
Cat capul tau de mari.
Si de bengoase
___________________
* In afara de intunericul pe care esti singurul ce l-ai remarcat - fara sa vezi insa legatura lui (daca nu mai stii cumva de economia de curent din ultimii 10 ani de aur) cu resourile care mergeau in draci in toate caminele ca si in birourile din toate institutiile.
__________________
Cand apar, mai intai apar mentalitatile, si dup'aceea institutiile.
Cand dispar, e taman pe dos.
Melus Negrescu
Mel is offline   sendpm.gif