Thread: Banarea lui Mel
View Single Post
Old 30 Jan 2008, 19:00   #31
Mel
Senior

Mel

Send a message via Yahoo to Mel
Ei, dar eu abia acum am aflat prin ce necazuri pitbulliste si violuri colective cinemagiste a trecut baiatul asta care acum nu poate sa scrie decat mesaje gen "nga, nga!" (cum zice Mircea Badea) - si impanate cu linkuri asisderea: www.youtube/nga!nga!..
Si abia acum am vazut ca bietul om are la activ una din cele mai pertinente critici asupra scenariului fimului 432, critica ce-a starnit insa aceeasi manie pitbullista si aceeasi reactie...cenzurista ca si'n cazul subsemnatului, adica...inchiderea topicului respectiv.
E vorba de topicul intitulat initial "4,3,2,unu bucata scenariu de doi lei(scump doamnaaa...scump)" - si pe care moderatorul Pitbull l'a "moderat' de la bunînceput, dupa utecistu'i obicei, punandu'i propriul sau titlul bascalios: "Insanitäti djinjisiene - part one"

Or problema este ca bietul Djinjis n'a avut absolut nicio vina in afara de'a fi facut cele mai amanuntite observatii asupra multiplelor scapari si goluri ale scenariului filmului 432:
- "bebe- gentlemanu desavarsit care mai ca nu-si scoate mocasinii cand se strecoara in hotel precum indianu mana iute, cum te prinde cum te... , dar in camera rage, ca si leul in turbare..."
- "sunt curios... numai mie mi se pare ca asta e un film cu prosti?"
- "receptionerele, mesenii de la petrecere, oarecum nuntasii sunt de fapt cele mai inteligente personaje din filmul asta..."
- "gabita-fiuuuu jackpot... personajul asta face tot ce poate sa bata toate recordurile... nu se duce la intalnire, nu aranjeaza hotelul, minte cu privire la termen, il gaseste pe bebe dintr-o sursa dubioasa, cica nu ridca telefonul de langa pat, pleaca din camera fara sa lase un bilet , ca ii e foame doar... ce putea face mai mult?"
- "mi-a placut si faza aia de la masa cand doctorul ala sare in sus ca otilia fumeaza tigara oferita chiar de gazda femela, ca un badaran perfect. foarte credibil. ati cunoscut vreodata medici?"
- "enigma otiliei-cum aflam mai tarziu are un prieten din familie de medici caruia insista sa nu-i spuna despre ce este vorba, desi clar ca acesta ar putea sa o ajute macar cu o sugestie dar nu pregeta sa se tavaleasca cu nenea bebe"

Ce face moderatorul, majurul Prisibeev?
Pai taman ce mi-a facut si mie:

Trimis: 18 Dec 2007 01:25 Titlul subiectului:

Offf, Mihai, fi-ti-ar amabilitatea si bunävointa sä-ti fie, i-ai dat nas cretinului si uite ce s-a întâmplat! Initial, era doar dobitoc, acum a devenit SI obraznic pe deasupra.
Sorry, n-am räbdare cu retardati din-ästia care-s si grafomani, si mârlani. Topic locked. (Pentru cine vrea sä mai dezvolte anumite idei de-aici - valabile, nu idioate - în topicul "432" titular, vä rog.)

http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=14787&start=0

Nadajduiesc ca prin aceasta am reusit ca sa satisfac si doleantele pe care Pitbull mi le-a prezentat ieri:

Originally Posted by Pitbull:
Mel, dacä eu îti zic cä esti ilogic, irational, incoerent, megaloman, arogant, suficient, superficial, incompetent, obsedat, maniac, logoreic, grafoman, delirant, psihopat, etc., NU-mi atribui si mie toate aceste caracteristici. Propune ALTELE, I-NE-DI-TE - cum ar fi: escroc, necinstit, corupt, adulter, mincinos, hot, ucigas, trädätor, sadic, crud, analfabet, dislexic, incult, paraplegic, diabetic, violator, emigrant, dezrädäcinat, hemofil, pedofil, calofil, neglijent, extraterestru, alcoolic, toxicoman, cartofor, etc.
Hai, curaj! Incä mai cred cä poti.
Mel is offline   sendpm.gif