Originally Posted by M0n0:
6/10. Cam degeaba filmu asta. Incepuse bine, promitator, real, in sensul lui de real, cu lumi paralele si astea...cand deodata pustioaica de la inceputul filmului se face mult prea curajoasa in mod nejustificat, adica, nici nu cred ca a inteles care e scopul misiunii ei, in afara de eliberarea unor suflete pierdute. Ce e cu "dust"ul? Cu ce ajuta? De ce e privit asa de rau de acei oameni? Pun intrebarile astea de parca nu m-am uitat la film, dar in mod bizar, intrebarile probabil au un raspuns, dar unul deloc clar, cel putin nu pentru mine...si e un film pentru copilasi. Poate asta e si motivul, m-am saturat de atatea filme despre magie si muzica inutil de inaltatoare, animale care vorbesc cu oamenii (chiar si justificat, ca aici). In filmul asta nu vezi nimic de fapt, e doar inceputul, alt lucru care ma seaca...o sa vedem enspe continuari de prost gust (Daniel Craig si Nicole Kidman sunt perfect degeaba in filmu asta, ca sa nu mai zic de pustioaca...stie deja ca e vegetariana, Jesus!). In fine, mai sunt intrebari fara raspuns...cum a ajuns pustioaica sa citeasca compasul...si de ce ii zice compas daca nu te directioneaza in spatiu deloc? Iti "directioneaza" doar adevarul. Clar e pentru copilasi...
|
...rien ne va plus! :sick: