Nu.
N-ai înteles.
Nu era vorba de inedit în general.
Era vorba de replica datä MIE.
Adicä:
Eu am enuntat despre tine anumite constatäri - alea pe care tu le numesti "acuzatii".
Tu ai räspuns reflexiv, atribuindu-mi-le în totalitate mie (pe principiul: "cine zice, äla e", sau "ba tu") - uite aici:
Originally Posted by Mel:
Si ma acuzi cu seninatate - taman de propriile matale pacate!
|
Eu ti-am atras atentia cä tactica asta e minorä si neconvingätoare. Asa fac copiii în spatele blocului.
Si te-am invitat sä gäsesti ALTE atribute pe care sä mi le acorzi - nu pe aceleasi pe care ti le atasasem eu tie (cä doar nu suntem imagini în oglindä).
Deci la ASTEA se referea acel "inedit(e)" din mesajul meu, nu la elucubratiile din topicul vag tangent la început cu
"432".
Exemple:
Dacä eu îti zic cä esti ilogic, irational, incoerent, megaloman, arogant, suficient, superficial, incompetent, obsedat, maniac, logoreic, grafoman, delirant, psihopat, etc., NU-mi atribui si mie toate aceste caracteristici. Propune ALTELE, I-NE-DI-TE - cum ar fi: escroc, necinstit, corupt, adulter, mincinos, hot, ucigas, trädätor, sadic, crud, analfabet, dislexic, incult, paraplegic, diabetic, violator, emigrant, dezrädäcinat, hemofil, pedofil, calofil, neglijent, extraterestru, alcoolic, toxicoman, cartofor, etc.
Hai, curaj! Incä mai cred cä poti.