Thread: Banarea lui Mel
View Single Post
Old 29 Jan 2008, 13:00   #17
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

:lol: :lol: :lol: :love: :love: :love:
Uite, de-ASTA-l iubesc eu pe Mel, si as vota contra bannärii, dac-ar fi sä tin seama numai de interesul meu.
Ce poate fi mai fermecätor decât sä vinä cineva, sä întindä mâna, sä-ti ia regele de pe tablä, sä-l pape crantz-crantz-crontz (ca Diva pastilutele de Cookie), apoi sä declare satisfäcut: "sah si mat dintr-o mutare".
Mel dragä: afirmatii de genul "esti blond", "esti bärbat", "esti femeie", "esti mulatru", "esti albanez", "esti stomatolog" sau "esti viu" se numesc CONSTATARI, nu "acuzatii". "ACUZATII" (uneori, chiar injurioase), sunt alea gen: "esti un criminal / hot / mincinos / escroc / corupt / comunist / tigan împutit / nazist de cãcat / porc de jidan / negrotei / gras si roz".

Si, ca de obicei, tactica instinctivä a formulei automate: "Tu chiar nu-ti dai seama în ce... (gafä / contradictie / inadvertentä, etc.) ...etc.". Scumpi mic, ai folosit-o de prea multe ori. Dacä prima oarä ar mai fi putut cineva sä se-ntrebe "vai de mine, ce-am zis?", apäi de-acuma-i clar de muuult! Praf în ochi - deghizarea lui "nu mai stiu ce sä zic" în "e atât de evident, încât nici nu mai zic".
Pitbull is offline   sendpm.gif