Thread: Banarea lui Mel
View Single Post
Old 29 Jan 2008, 11:43   #16
Mel
Senior

Mel

Send a message via Yahoo to Mel
Aoleu, Pitbulle - ce mult (mi)ai mai scris!
Ce te'i fi caznit atata*!?
Pentru un tranca-fleanca ca mine!?
Ca doar adevarul se stie nene!
E ca'ntotdeauna, apanajul...majoritatii dezinteresate (chiar daca'i vorba se pare abia de vreo...8 pitbulluti - basca toti intaratati pe melul - care i'a lasat fara...oasele ce si le rumegau non-stop de'o viata)
* Mai ales ca vaz c'ai avut iar mari necazuri - de asta data cu...lumina - taman cum ai avut si in cele 13 ore (dintre 13 si 14 ianuarie), in care ati primit cu totii acel sah si mat - cu nuntã - dintr'o miscare: si cand matale mi'ai fost iarasi plecat din greu - ba la tipografie, ba pe la macelarie etc.
================================================== ==

Si'apoi eu nu pot pentru ca sa'nteleg nici in ruptul capului cum de te-ai gandit ca sa imprastii p'aici atatea inventiuni, care de care mai...mioritice si mai folk-iste!?

Tu chiar nu ti'ai dat seama in ce...gafa te-ai bagat singur, acuzandu-ma la gramada (fara sa dai - ca de obicei, nici macar un exemplu) - ba de "onirism", ba de "abearatii totale", ba ca's "ilizibil", ba de "dadaism si "suprarealism", si - ca atare de "lipsa totala a oricarei coerente logice" - toate astea in aceeasi pagina in care orice vizitator vede de la o posta cine a fost in culpa de logica si cine nu; cine a fost clar si transant, si cine duplicitar; cine a umblat cu smecherii si prafuri in ochi, si cine a fost barbat si (vi) le-a devoalat...dintr'o singura miscare?! Silindu-va a va recunoaste obisnuitele ganduri...ascunse!
Mel is offline   sendpm.gif