Originally Posted by Pitbull:
ªi la sfârºit, când merge Rambo iavaº-iavaº pe ºoseaua aia din Arizona, sau Alabama, sau Nebraska, sau Teleorman, cu rucsãcelu-n schinare,
|
Iavas-iavas...

mi se pare foarte sugestiv, desi nu inteleg in totalitate sensul expresiei dar pliat pe primul Rambo, inteleg perfect. Ce inseamna sa-ti gasesti cuvintele! De unde-i expresia?
Si
Arizona sau Alabama sau Nebraska...nu stiu exact unde avea loc actiunea din primul Rambo (cel mai bun, cel de pe pamant american) dar padurile alea te cutremurau prin realism si-ti dadea un fior de film istoric desi actiunea era in zilele noastre, pe deasupra si c-o anumita doza de SF.
Si, Teleorman? Iarasi, asemanarea unor zone din Romania cu SUA nu mi se pare o imposibilitate. De unde si acest Teleorman?
Originally Posted by Pitbull:
un singur lucru mai lipseºte: s-aparã Brian Dennehy c-un patrol car ºi sã-i cearã buletinul. Ca sã ne-ntoarcem full circle.
|
Pe bune?? Cred ca-i beton! 8)
Il astept cu nerabdare, din trailer nu-l vad un esec cum ar fi "noutatile":
"Cranck" sau
Asii din maneca" samd. de fapt Stallone a declarat in curand la premiera ceva de genul (am ramas stupefiat, juma' happy, juma' perplex la modu' penibilului):
"M-am gandit ca tinerii din ziua de azi nu stiu ce inseamna un film de actiune de calitate, astfel am facut acest film..." :oops:
As avea multe lucruri bune de spus despre
Rambo IV, multe rele, de care nu-s sigur pt ca din trailer nu poti face o analiza obiectiva si completa - platitudine...ideea e ca s-a mers pe firul clasic cu tehnologia de azi (ceea ce
T3-ului nu i-a iesit deloc), cel putin s-a incercat, pt acest fapt merita sa-i recunoastem efortul lui Stallone de a fi atat regizor, scenarist, actor si producator.
Scena din
Rambo I cand se arunca de pe stancile alea si cade in coniferele inalte sub suierul gloantelor din elicoper a scris istorie in filmul de actiune.
Ultimul mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur".