Thread: Banarea lui Mel
View Single Post
Old 28 Jan 2008, 21:47   #7
Mel
Senior

Mel

Send a message via Yahoo to Mel
Re: Banarea lui Mel

Originally Posted by StefanDo:
voturile nu necesita justificare (postati aici doar in cazul in care vreti in mod special sa-i transmiteti ceva lui Mel), poll-ul va ramane activ trei zile, iar in functie de rezultatul lui, Mel va fi bannat o saptamana sau va continua sa posteze.

Stop: este evident ca aici este implicata ideea ca aceasta "pedeapsa" - de suspendare a mea pe o saptamana - trebuie sa duca la o...schimbare a mea si'a stilului meu de a scrie.
Or dat fiind ca eu nu sunt omul formulelor duplicitare, am onoarea sa va anunt de pe acum ca masura respectiva nu'si are rostul.
Dat fiind ca dupa oricate banari, eu nu am cum sa ma prefac ca nu observ ceea ce nu a fost in stare sa mai observe nimeni in 432 - incepand cu chilotii studentelor de pe calorifer, borcanele clonate de ness, borcanul de iaurt cu imortele, musamaua multifunctionala, cestile de furat - ca si curentul electric consumat de resourile ilegale, in contradictie cu bezna de pe coridoarele aceluiasi camin, etc etc etc. - numai si numai pentru ca niste moderatori-jucatori (basca forumistii-moderatori ad-hoc) au hotarat ca toate astea reprezinta pur si simplu o..."diaree verbala"

In concluzie am onoarea sa va anunt ca oridecate ori as fi banat, si pe orice perioada, eu la fel voi scrie intotdeauna.

Caz in care banarea pe o saptamana este total lipsita de sens.
Aasadar, nu mai umblati cu...gabisme d'astea, si va rog (si eu ca Bebe) sa va...concentrati - si sa fiti macar odata barbati: ori deloc, ori pentru totdeauna
Mel is offline   sendpm.gif