View Single Post
Old 28 Jan 2008, 14:42   #1669
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
pai nu stiu mai cei mai bine mai ales cand nuiti este nimic clar si este totul confuz o iau si eu pe basbaite,ce imi mai spune intuita ,gandirea,vorbele unora altora etc.si uneori mai gresesc si nu imi dau seama.
si acum in cel din urma ma gandesc ca cearta nu isi are rostul atat timp cat toti stam pe acelas pamant si depindem unii de altii si fiecare poate e cu rolul sau si cu contributia sa.habar nu am.uneori aeam impresia ca totui o cursa continua,dar acum ma gabdesc ca poate fiecare isi are rolul sau contributia sa si prin asta poate fi mai ok sau nu.
si apoi eu dunt la master ati uitat managementul strategic si dezvoltare sociala si deci am proiecte de facut si deci daca tot am macar sa ating realitatea.poate numai trebuiesa tin cont ca ala a vrut sa imi dea in cap sau sa ma taie pe fata ca tigan ca roman ca moldovean,ci sa imi fac meseria cumtrebuie poate?nu stiu adica daca tot trebuie sa fac pt probleme sociale proiecte atunci de ce sa nu fac pe ceea ce constituie proble sociala.
dar imi este greu ca habar nu am ce si cum cum stau lucrurile si cum e mai bine.
dar in dimineata asta m-am si trezit aiurea cu visul ala in care ripostau cei nemultumiti si as vrea sa nu se ajunga la asa ceva sa fim toti multumiti fara discrepante etc. uf nu stiu spunetim voi mai multe