View Single Post
Old 28 Jan 2008, 11:40   #1667
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
puteti s ma votti decateori vreti voi.
mai care e faza cu problemele astea datorate scaderii monedei nationale,si a leului?ar trebuie sa sa fie facturile mai mici ,si leul sa creasca ,d
ar cum e posibil?pai ce ar putea sa faca?sa creasca valoarea leului ,sau nu stiu,dar sa nu mai fie probleme sociale.ce se poate face pt asta?pai daca cresti valoarea leului numai sunt nici scumpirii si facturi mari ci mai micute si deci omul poate trai decent si bine.numai sunt diferentieri de clase sociale,bogat sarac etc,iar noi numai plecam din tara pt un trai mai mult ci stam aici in tara noastra caci vor creste salarille ca si acolo ,vom merhe doar in vacante.sau ne vom intoarce.
se vor rezolva si problemele romilor ,fara a maqi fi discriminati sau etichetatii.astazi am visat o rscoala inte ei si noi,poate ca nu erau multumiti.
aiurea nu imi placea,asa ca sa fie totul pasnic si totul bine sa se adapteze la viata romaneasca ,adica indiferent ca sunt tigani,moldovenii etc toti suntem romani traim in romania,si deci ne raportam la atrivutiile si interesele romaniei.
dar trebuie sa avem o atitudine mai buna unii fata de ceilalti fara a ne face probleme.
iar ei daca nu mai au imaginea acea de rauvoitori sigur nu va mai fi discriminare si vor trai netichetati,deci ca toti romanii etc.
odata ce sunt pe teritoriu romanesc eu cred ca au acces la tot ceeea ce are un roman adica,scoala,servici,are dretur si obligatii ca orice om de pe teritoriul romaniei.deci fara discriminare si totul e ok.
doresc pareri si opiinii de solutionare