Leo Fira: Alina, insinuezi ca e cel mai bun film vazut de tine?!? :hmm:
---------------------------------------------------------------------------------
Just kiding...
Da. filmul e excelent, e gustos, curge al dracului de eficient, sanatos, frumos, cum trebuie. Eu il consider material de studiu pt dialoguri, personaje, intorsaturi, in general scenariu, dar nu numai: regia e ireprosabila. Probabil ai sa fii socata daca iti spun ca am vazut jumate din el, restul... mi s-a blocat cd-ul, si-au trecut aproape 9 luni de atunci si am tot uitat sa revin la el. Oricum, a fost suficient cat sa-mi fac o impresie egala cu cea a Academiei. In acelasi timp, e trist, filmul e un remake al altuia, Hollywood-ul se rezuma la supraexplicit, comercial, a luat-o razna de tot, de la American Beauty la Departed e cale lunga, de la Good Will Hunting la American Beauty e ceva de mers, ca sa nu mai spun ca majoritatea celor de pe acest forum au o impresie proasta depsre ultimele mentionate: le dau dreptate (partial) filme precum: "Elephant", "432", "Reconstruction" sau "Old Boy" te fac sa uiti de Hollywood.
Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur" feat Leo Fira - un personaj creat de mine ce exista in viata reala, il pot suna chiar maine.
|