Originally Posted by Piotr Buendia:
@twinsen - de la "nu-mi place mie" la cel mai slab film e cale lunga
|
Just! Corect!
Originally Posted by Twinsen:
Nu-mi pasa cat de "clasic" sau popular e un film sau un regizor. Atata timp cat mie imi displace un film, il consider slab. Iar cele pe care le-am mentionat le consider foarte slabe.
|
Twinsen, mi-e frica sa scriu pe forum impresiile pe care le-am avut dupa vizionarea lui
"Rocco i e suoi fratelli" (un film recomandat de Pitbull pe vremea cand credeam ca filmul clasic e o ruginatura cazuta, neutila in aspiratia de a scrie scenarii), daaar! am realizat,
am prins valoarea lui, sunt
constient ca senzatiile mele de plictis sau platitudine sunt cauzate ca m-am nascut cam "tarziu" comparativ cu nostalgia anilor '60-'70 traite de multi oameni culti cinematografic de pe forum si (tot)
constient ca filmul e o capodopera, ca a avut ceva preactiv din
Legend of the Fall - drama mea comerciala preferata, candva: filmul preferat! (prin epopeea naratiunii, destramarea fratilor de catre o femeie tulburatoare tocmai prin faptul ca nu dorea sa tulbure pe nimeni si dorea o viata linistita). De aceea, nu consider "Rocco i e suoi fratelli" un film slab, el e o capodopera, dar o capodopera ce nu face parte din timpul meu. Intr-o zi, poate, cand voi fi mai matur, un copil, un adolescent, un tanar mai bine zis, imi va spune ca filmul sau preferat este:
"Paradoxul lui Kent" (SUA 2025) pe cand eu, dezgustat, ii voi recomanda
Legends of the Fall convins fiind ca acesta din urma e o capodopera pe langa mai noua adaptare a altor clishee cinematografice.
Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur"