View Single Post
Old 24 Jan 2008, 17:38   #316
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Sweeney Todd - The Demon Barber of Fleet Street - 9/10. In sfarsit vad si eu filmul si povestea asta. E prima vizionare a povestii lui Sweeney Todd...stiu ca e ecranizarea pentru marele ecran a unui muzicalului de pe Broadway (care s-a inspirat din filmul din 1936?)...si oricum, stiam in mare despre ce e vorba din, haha, filmul Jersey Girl, regizat de Kevin Smith. Dar, mentionarea acestui lucru e o blasfemie pe langa acest incredibil de macabru dar excelent film al acestui deceniu. Cuvinte de lauda all around pentru prestatia actorilor, acum stiu sigur ca Depp castiga Oscarul, a interpretat un demon perfect. Dar, dupa vizionarea in ultima vreme a unor filme a caror durata este mai mare si actiunea e mai lenta am simtit cum actiunea din acest film a trecut vajaind prin fata ochilor, mai mai sa zic ca e grabit. Dar doua ore sunt destule sa explice fiecare traire a personajelor si scopul respectivei trairi sau emotii. E un Burton, clar si clasic, iar impreuna cu Depp probabil fac una din cele mai bune echipe regizor-actor din lume. Toata lumea e aleasa perfect pentru rol, pana si Sacha Baron Cohen e amuzant de malefic in filmul acesta, iar cand am vazut cate actrite (si ce actrite) stateau la rand pentru rolul doamnei Lovett, mi-am dat seama cat de norocoasa dar si perfecta pentru rol e Helena Bonham Carter. De vazut, ca asa e frumos.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif