Originally Posted by Cazeemeer:
Fiindca daca vrei sa postezi dupa cum simti, iti faci un blog,
|
Te inteleg Just! Blogul meu este CineMagia. Poate, pe viitor, desi nu ma incita ideea. Ca sa-ti dau un exemplu despre mine ce fel de om sunt: tot timpul canbd vad un film, ma simt mult mai bine daca-l vad alaturi de cineva, singur, am senzatia ca e inutil, exceptand cazul cand studiez practic acel film.
te iei si dupa ce se asteapta de la tine pe respectivul forum.
|
va veni si vremea aia, stai linistit. Abia astept! Va dura ceva, va dura...si asta e problema, sursa vehementei mele, "crizei" scenaristice, ca va dura. Nu am rabdare. Dar rabdarea e una din cheile succesului, no? Ok, am rabdare, am rabdare!
Si daca e un forum pe care melodramatismele nu dau bine
|
Daca eu am fost melodramatic inseamna ca IMM vasleste o barca intr-un ocean de lacrimi, propriile-i lacrimi.
si unde betia de cuvinte nu e privita ca o calitate,
|
Adica vrei de la mine profesionism in postari? Ok, ma voi mai documenta, iti promit! Apropo, am cumparat
Fellini despre Fellini.
Eu nu pot fi imblanzit, schimbat. Cu asta nu am putut fi de acord niciodata. De aici dezinvoltura nonconformista,
altceva-ul, unicitatea ca forumist, am spart niste bariere si sunt mandru de asta. Cum dpdv cultural, cinematografic, imi era imposibil sa ies in evidenta, am creat un personaj, un personaj virtual = Neuptolem, inspirat din
Iliada. Crede-ma, in viata reala nu-s atat de crazy, dar
pot fi! -asta e toata diferenta, insa o fac foarte rar, numai atunci cand e cazul, cand se impune crucial, cand practic organismul meu cedeaza si se transforma intr-un rebel, e obligat de adrenalina sa recurga la asta; in general sunt un tip linistit, prea linistit, echilibrat, inspaimantator de normal, de asezat, unii ma cred timid, recunosc c-am fost timid, adevarul e ca nu mai sunt, de vrei o dovada si-n acest caz: imi poti lasa ID-ul unei fete sau un nr de telefon de la tine din oras.
Mai complicat.
Sper sa ne intalnim intr-o zi si-n real-life. Ti-am trimis doua mesaje sociabile, perfect normale, pe privat, n-ai dat nici un semn, nici macar "bo". Oare ce inseamna asta?