Acum dupa moartea regretabila a lui Heath Ledger realizam ca aceste dispute "mici", "mari", dintre noi, sunt lipsite de cea mai mica insemnatate posibila. Nu asta e motivul pentru care postez, pentru care postez, iar.
Originally Posted by Neuptolem pe 14 ianuarie:
Originally Posted by Carmine Galante:
Sanatate! Cu totii avem nevoie de sanatate. Sa fim vigurosi atunci cand ne trosnim un toroipan seminal in mecle (figuri, moci, mine).
|
A venit si
sequel-ul:
Originally Posted by mirodoni:
E nu pot sã-þi doresc decât sãnãtate permanentã !
|
Pot spune doar ca: iti doresc sanatatea pe care mi-o doresti si tu mie!
Howgh!
Originally Posted by Supastar:
NU TE SINUCIDE!!! NU MERITA!
|
Stai linistit, de cand am cunoscut-o pe sor'-ta am realizat ce-'nseamna viata. E cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata (copy-paste
"Titanic", i see...) si atat timp cat ea,
Bega-Sasha-Girl va trai, voi trai si eu!
Howgh!
Originally Posted by Cazeemeer:
"Dar, vai, lumea asta cruda! Eu, un fulg de nea unic si irepetabil, sa fiu asuprit de bocancul greu al cenzurii? Nu, nu voi ceda, voi ma urati doar fiindca sunt tanar si nonconformist si plin de potential!"
|
Inlocuie (te rog): "vai" cu "ma-doare-'n-paishpe", "lumea" cu "forum", "cruda" cu "inechitabila, "fulg de nea" cu "scenarist amator" (sau "diamant" daca vrei sa pastram atmosfera...), "asuprit" cu "santajat", "bocancul" cu "MILITIA forumului", "greu" cu "regretabil", "voi ma urati" cu "voi atacati autorul mesajului in loc de fond", "doar fiindca" cu "nu numai", "plin de potential" cu "cred ca am un cuvant de spus in cinematografie".
Eu iti pot garanta ca n-am cerut nicio bannare a ta
|
Sa cred this?
chestia cu nonconformismul este, pesemne, o gluma
|
Ba deloc.
Si inceteaza cu prostia cu varsta, ca e pur si simplu gresita factual in privinta mai multor persoane de care tot vorbesti (inclusiv a mea - chiar ai fi socat).
|
Aaaaam inteeeeeeeles! Esti tanar! Multi inainte! Ma refeream DOAR la StefanDo, sunt sigur ca are intre 30 si 40, ceea ce pt mine e o diferenta notabila de categorie privind maturitatea, si era mai intelept din partea
tovarashului 
sa nu faca glume pe seama dorintei mele de a scrie primele 5 pagini din
Alien 5. Sunt bazbaldacurile mele si trebuie sa va obisnuiti cu asta, ca de suna aiurea sau ca dracu sau ingamfat sau aerisim-rarerisim, sau infantil sau crazy sau bizar sau sau sau...lasati-ma macar sa ajung eu in fata unui producator din USA inmanandu-i "scenariul" sequel si sa-mi trosneasca un hot-dog in fata acompaniat cu:
"Hi hih hih hiiiih hiiii hiii hiiii hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..."
ca apoi intru pe forum si va povestesc. Altfel, nu va mai povestesc! :hmm:
Votez contra din principiu.
|
= Cazeemeer.
banuiesc ca am dreptul la libera exprimare si pot vota la randu-mi. Pot? May I? Can I...?...Okay...votez...ma abtin, ca-i totuna, da' as fi votat CONTRA - Cazeemeer, asa, din principiu.
Originally Posted by thequietsurfer:
Nu am cerut-o, dar mi-ar face placere. Ar fi un cadou-surpriza din partea administratorilor. :lol: :lol:
|
Sper sa primesti acest cadou intr-o zi! Dar sa nu ma pui sa fac ceva pt asta ca nu meriti. Esti admirabil, sweeto-inocent asa si destul de cultivat pt varsta ta, asta de nu a fost o pacaleala ieftina.
PS: Daca as fi crescut in mediul propice, fortificanto-doct asemenea tie, am fi avut multe in comun; dar nu regret, necitirea lui Thomas Mann sau Machiavelli nu ma complexeaza, timp e destul. Insa sa-ti exprimi o superioritate detasata folosind DOAR aceste "arme" e pur...aiuristic? fantazistic? cioakarmandisticostopisistic? parca nu astea erau cuvintele, se numeste cumva, tu stii cum, e un cuvant in DEX, ia sa vedem daca-l gasesti.
Ai ceva si te asigur ca
am si eu, cum
ceea ce eu am nu prea a inmugurit de cand esti tu logat, e alta poveste, cum
ceea ce ai tu e
playback anost te-as ruga sa iei masuri, cum
ceea ce am eu pana acum e insuficient pana la urma, poate o rezolvam impreuna, no? solidaritate, echipa, 2 coscenaristi something, anything for progressive big deal match, big purpose, okay?
Ma bucur!
De asemenea, ma bucur!
desi daca s-ar face un referendum in privinta asta printre forumisti cred ca ai fi surprins de rezultate
|
Prea boring, prea platitudine, truism, adevar stiut, pt a ma simti catusi de putin jignit. Te invat eu sa arunci toroipanul, tu invata-ma filosofia.
Dar ce-ai zice tu dacã unu’ te-ar acuza din senin cã eºti Mistah J, iar ceilalþi ar lua-o de bunã !?
|
Imposibil.
cum bine ºtii cã am
(...) N-am remarcat ce calitãþi ai, dar ai... timp.
(...)
|
VOCEA de mai sus dovedeste ca esti Mistah J (te-ai schimbat, e drept). Numai Mistah J putea folosi expresia:
"cum bine stii ca..." subestimand forumistul, de fapt numai prin mascarea cu subestimatul il jignea direct, pt ca in trecut el, Mistah J, NU scrisese niciun
"...am..." (de la verbul:
"a face"). Si atacurile subtilo-imprevizibile, care tocmai prin insesi aceasta combinatie se transformau in psihotice ce-au "bagat groaza"-'n forum, continuau, si continuau si nu se mai opreau din tavalit la vale ca carul scapat cu boii la jug pe
Valea-Caliciului.
M-ar interesa ºi pasajele din care sã rezulte cã Alakazam era într-adevãr Mistah J, sau Bubu.
|
Asta orice altcineva in afara de Mistah J...sau hai s-o iau altfel: numai Mistah J ar fi simtit nevoia, necesarul, sa scrie "informatia" asta. Nu era cazul. Te dai de gol. Era inutil.
Faptul cã Mistah J devenise indezirabil este altã problemã. (...)
|
'este alta problema...", si stii de ce? Pt ca numai Mistah J le stie pe toate!

Si numai el devenise
indezirabil.
2
Ma amuzi pustiule, ma amuzi teribil...
Eu o sã dispar, iar tu vei rãmâne cu falsa impresie cã ai avut dreptate
|
Mi-e indiferent. Si suna atat de patetic...specific TIE.
Poate ai observat cã nu prea mai am intervenþii pe forum, iar dacã am mai avut câteva, nu m-a mai luat nimeni în seamã. „Prietenii” ºtiu de ce !
|
Am observat, da, cum sa nu? Ai mai avut tu cateva de interventii si intr-adevar, nu prea te-a luat nimeni in seama. decat eu.
dar sper sa fie ultima data, incep sa-mi vina sa dezgrop securea...gata! ma opresc, e prea mult pt tine, esti sensibil ca un artist...
vad ca nu ai nici prieteni... Lasa-i BREE, prietenii e sux! te tradeaza pe la spate atunci cand tu n'-astepti momentu'. mie-mi spui, mai bin' dushmani, te-'nvioara ca dusu' cu apa rece la -19 grade (Celsius).
E tarziu. Noapte buna CineMagia! Pacat de Heath Ledger - nu merita. Hhm! Cine merita?
Fara a fi ironic, ceea ce
multi viseaza sa ajunga ca
altii, iata ca acei
altii exista sub aceleasi reguli implacabile, infailibile ale vietii ca si
noi, cei
multi. Au existat. Si vor exista in continuare!
Howgh!