Originally Posted by Neuptolem:
Poate ca titlul nu este prea bine ales, poate ca sunt prea obosit acum…
|
Ba titlul este foarte bine ales, vei avea mulþi... vizitatori. Într-adevãr, eºti vizibil obosit...
Originally Posted by Neuptolem:
Am un mare defect al zilelor noastre: sunt extrem de dur si revoltat impotriva nedreptatii.
|
Dar ce-ai zice tu dacã unu’ te-ar acuza din senin cã eºti Mistah J, iar ceilalþi ar lua-o de bunã !? Cam þi s-ar pãrea aceastã nedreptate ? Eu nu þi-am cerut bannarea, dar þi-ai cerut-o singur, cum bine ºtii cã am anticipat.
N-am remarcat ce calitãþi ai, dar ai... timp. Eu þi-aº propune, ca exerciþiu, sã revezi, eventual sã postezi, fie ºi numai pentru tine, intervenþiile mele din care sã rezulte mãcar cea mai vagã asemãnare cu cele semnate de Alakazam sau Mistah J.
M-ar interesa ºi pasajele din care sã rezulte cã Alakazam era într-adevãr Mistah J, sau Bubu. Faptul cã Mistah J devenise indezirabil este altã problemã.
Eu o sã dispar, iar tu vei rãmâne cu falsa impresie cã ai avut dreptate. Poate ai observat cã nu prea mai am intervenþii pe forum, iar dacã am mai avut câteva, nu m-a mai luat nimeni în seamã. „Prietenii” ºtiu de ce !
E nu pot sã-þi doresc decât sãnãtate permanentã !