View Single Post
Old 21 Jan 2008, 21:37   #310
razvan-gabriel
Junior

razvan-gabriel

Originally Posted by M0n0:
Da, l-am mentionat....si din cate tin minte te-ai legat de el si acolo si ai vazut ca nu esti bagat in seama asa ca te-ai gandit sa te duci direct la sursa...

N-are legatura cu bagatu-n seama ci cu ce-ai scris tu aici...

In fine...nici tu n-ai absolut niciun motiv sa gandesti asa despre film! Stii doar ca Werner Herzog este un mare film maker iar aici nu e deloc mai prejos...asa ca singurul motiv pentru ca nu ti-a placut trebuie sa vina de la subiectul dezbatut...care, e unul real.

Stiam ca-i real, sau se vrea. De vina-i productia proasta, casting-ul si jocul groaznic al actorilor si, daca vrei, regia superficiala...

Ai vazut rusinea lui Bale? Ai nevoie de ochelari pentru ca omul nu stie sa joace prost si a dovedit-o in ultimile sale filme, de fiecare data. Si a mai si mancat viermi vii in filmul asta, asta tin minte...a umblat descult, ud, murdar pentru ca Werner vrea ca actorul sa traiasca exact ce traieste personajul.

Astea sunt mai nou criterii de valoare??
Bale (repet, unul dintre preferatii mei) face un rol de toata jena. Fara gluma cred ca in filmul asta si Chuck Norris facea treaba mai buna...

Film infiorator...adica te-a speriat pentru ca asta e una din adjectivele la care ma astept cel mai putin cand cineva incearca sa faca un film, prost. Credeai ca daca il faceai pur si simplu prost, exprimarea nu era destul de clara?

Da!

Sa te fac sa te razgandesti, nu pot...nici tu pe mine.

Corect!