View Single Post
Old 21 Jan 2008, 21:04   #309
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Originally Posted by razvan-gabriel:
Mi-am adus aminte ca ai mentionat filmul asta la Best2007 si-am zis sa intru aici sa vad cam ce parere ai exact. Nici nu stiu ce sa spun...nici nu am putut scoate ceva din citatul de mai sus pt ca tot (nu) conteaza. Adica TOT este o enormitate. Niciodata nu am citit atatea pareri pozitive despre un film infiorator (ma repet).
Iar Bale (care-mi este foarte simpatic de altfel) face un rol groaznic. Joaca atat de superficial (eufemism) incat la un moment dat mi s-a facut rusine de rusinea lui. De ceilalti actori nici nu mai zic, incarceratorii aia fiind :sick:
Ma rog, n-am pretentia sa ne placa aceleasi filme, nici nu se-ntampla asta (am multe pareri diferite fata de ale tale in ceea ce priveste filmele) dar filmul asta e chiar o voma. No offence!
Da, l-am mentionat....si din cate tin minte te-ai legat de el si acolo si ai vazut ca nu esti bagat in seama asa ca te-ai gandit sa te duci direct la sursa...
In fine...nici tu n-ai absolut niciun motiv sa gandesti asa despre film! Stii doar ca Werner Herzog este un mare film maker iar aici nu e deloc mai prejos...asa ca singurul motiv pentru ca nu ti-a placut trebuie sa vina de la subiectul dezbatut...care, e unul real. Adica, Dieter Dengler este o persoana reala si a trait ce este prezentat in film...asa cum o arata tot Werner intr-un alt film al sau...Little Dieter Needs to Fly - de aceasta data documentar/biografie, nu ca Rescue Dawn.
Ai vazut rusinea lui Bale? Ai nevoie de ochelari pentru ca omul nu stie sa joace prost si a dovedit-o in ultimile sale filme, de fiecare data. Si a mai si mancat viermi vii in filmul asta, asta tin minte...a umblat descult, ud, murdar pentru ca Werner vrea ca actorul sa traiasca exact ce traieste personajul.
Film infiorator...adica te-a speriat pentru ca asta e una din adjectivele la care ma astept cel mai putin cand cineva incearca sa faca un film, prost. Credeai ca daca il faceai pur si simplu prost, exprimarea nu era destul de clara?
Sa te fac sa te razgandesti, nu pot...nici tu pe mine.

Trade - 8/10. Voinicel film...povestea e simpla, dar are multe ramurele pentru celelalte povestioare...avem probleme de rasism intre americani si mexicani, avem rapiri si trafic uman si avem si chestiile in plus...discutii tata-fiu care de fapt nici nu sunt tata-fiu...mama-fiica, la fel, puse in film doar doar de o multumi pe cat mai multi. Cam asta e problema filmului...e bun, e filmat bine, povestea e buna, scartaie (din cauza scenariului) pe alocuri dar e buna dar vrea sa multumeasca prea multi privitori. Kevin Kline joaca bine si e singurul nume cunoscut din tot filmul si de fapt nici nu cred ca se descurca prea bine, deci retrag cuvintele...cel mai bine joaca pustoaica Adriana. Un film usurel, care starneste emotii, dar nu prea puternice.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif