View Single Post
Old 20 Jan 2008, 21:07   #41
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Neuptolem:
sergiu puiu nu mi-a dat pana acum de inteles c-ar fi un antisocial psihopat.
Aia e - esti tânär, încä nu te pricepi la oameni. Acuma, profitä de ocazie si învatä.
Ma pricep la oameni, suficient pentru a fi precaut atunci cand este necesar si intuiesc din start majoritatea conflictelor. La mine problema sta asa: uneori ma aventurez impulsiv datorita unui curaj la limita paranoicului, anormalului in situatii care poate ma depasesc dar o fac de dragul curiozitatii "ce-o sa se-'ntample?" asemeni reporterilor ce-si risca viata prin vreo vagauna cu bazbaldacuri. Eh, dar mi-am dat seama ca uneori nu se merita iar in timp, gloria sau chibzuiala devin cam acelasi lucru, se asterne praful, in zilele noastre nu mai are rost. Totusi, e greu sa gasesti limita aia ce discerne momentul obligatoriu al actiunii. Aici, poate ai dreptate, dar pana la urma un batran isi poate lua o tzeapa de zile mari, totul e interpretabil, controlul, intelepciunea sunt doar iluzii.
Ma amuza psihopatii astia internetisti, nu mi-e frica de ei, am intalnit in real-life cateva exemplare asa ca-s calit (suficienta de care vorbeam).
E bine sa fii mai paranoic decat psihopatul, numai asa-l poti izgoni. Bineinteles, tu iti controlezi psihopatia, e un rol al tau, depinde cat de bine il duci la capat.

Aia cu cenzuratul e un adevar perfect.

Originally Posted by Pitbull:
Si Tudor Giurgiu, din päcate, a pus botu' - vezi mai sus - noroc c-am väzut la timp si i-am explicat imediat cu cine avem de-a face, asa cä s-a mai linistit
Penibil...amuzant mesajul on-topic "strict" pe ce-a zis T.G. al lui Mistah J. Jesus! :w00t: Subiect de film, nu altceva!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif