View Single Post
Old 18 Jan 2008, 19:34   #77
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Supastar, parca spuneai:
Originally Posted by Supastar:
DA! DA! DA!
Fa pauza! chiar te rog! nici nu tre s revii!
Apoi, ca un las autentic si tamp:
Originally Posted by Supastar:
Neuptolem a scris
- copy-paste Cazeemeer.

E clar ca mai vrei sa raman pe forum. Comportamentul tau e contradictoriu, hotaraste-te, raman sau nu?

Draga forum, e clar ca astia doi si-au tras-o ca nemancatii sfarsind intr-un orgasm simultan, extravagant, pervers, doct, trivial, op, vascos, scocios-'oios iar serotonina sau feromonii s-au manifestat asemeni avocatelor usoare ce-n instanta acuza criminalul in timp ce seara ii dau vrabiuta ostentativ, excitate ca lebedele, umeda si lubrifiata...apropo, aveti grija, folositi unguente ecologice, nu de alta dar stratul de ozon e-n disensiune cu "scartzurile" emanate de un Cazeemeer sub impulsul dulceag al placerii.

Declar razboi crunt contelui Cazeemeer si nu-mi iau vacanta pana nu-l voi rapune. Voi reitera concluziile cu alte cuvinte pe alt topic vis-a-vis de criza mea filmica (si atat! v-a spus careva c-o duc rau in real life??? :hmm: ). Aici nu se mai poate continua, sunt dezgustat de tot ce s-a intamplat, inclusiv afirmatiile aproape socante ale lui Carmine la adresa unul cineast muribund si tratate de altii printre care si Cazeemeer ca alibi la un atac perfido-infect la adresa mea. Mi-e sila pur si simplu de aceasta prezenta radioactiva cu pretentii de forumist, bloghist si chiar OM.

Si Pitbull, mai da-o dracului de treaba, nu te mai preface ca esti de partea unuia ca conu' Cazeemeer (normal, ca de te-ai alia cu mine impotriva lui, victoria ar fi mai mult decat alocata, asigurata, sa pastram un calibru' decent, no?), referitor la Vertigo, imi stii emotia manifestata in atelier dupa ce l-am vazut, stii c-am scris un synopsis prea pretentios (greu pt puterea mea actuala) ce nimerise p-acolo, stii ca momentan alerg dupa S.King, scenarii romanesti sau imsdb-iste, concursul hbo, samd. ALTE clasice, etc. nu-ti inteleg confirmarea "blasfemiei" invocate de acest nasicorn psycho-internetist. Prefer sa vad ALTE clasice decat sa-mi cumpar dvd cu unul vazut, imi pot lua Vertigo in juma d-ora de pe dc, am mentionat argumentativ c-am ales Lost in Translation, nu, daca a luat oscarul pt scenariu e imbecil, o fi 432 cu 10 clase peste, mai terminati cu snobismele astea made in Romania-Cea-Traumatizata-de-Elena-Ana-Ceashko- Pauker-Si-Nesosirea-Californienilor! :hmm:
Tot despre Cazeemeer si sper ca e ultima data cand ii pomenesc numele pe acest forum, este un Mistah J matur, nimic mai mult. Sunt curios ce varsta are...mirodoni poate confirma ca la varsta asta inaintata va fi mai sus, mult mai sus. Am dreptate pustiule? Si-i mai dau s-astuaia ELIBERAREA din blestemul ce i l-am aruncat mai mult sau mai putin rautacios si razbunator (recunosc), mirodoni n-o fi mistah j! Acum daca are cap (si-i o clona!) ar fi binevenit sa recunoasca adevarul, eu unul cred in continuare ca e! insa rog forumul sa nu-mi impartaseasca parerea.

Sunt suparat pe-un StefanDo. De la el am asteptari mai mari ca doar e moderator-administrator-manager-pe-forum. Spunand: "voi scrie primele 5 pagini din Alien 5 asa cum mi le-as imagina eu, respectand nota stratosferica anterioarelor din serie" se pare ca l-am iritat la culme pe acest "bosorog" cineast roman, numai gandul ca eu unul, Neuptolem, un Nimeni cu majuscule: NIMENI! pot scrie 5 pagini dintr-un sequel istoric, i-a adus dispretul - reactia de autoaparare in fata neputintei sociale - fata de mine si frisoane ca pe el l-asteapta pensia, n-a indraznit vreodata asa ceva, n-a putut indrazni, si nu mai e timp, iar tanarul asta entuziast si rebel, de 1000 de ori mai incult cinematografic decat el-Egoul-Infailibil poate! E potent Alienistic, Dumnezeule! e o jignire la adresa cinematografiei insesi, se prabuseste cerul peste noi! Oare cati de pe Terra ar indrazni asta??? Oare ce reactie vor avea americanii daca Neuptolem ar pasi pe pamantul lor, la ei acasa, mama sf-ului fanatist, calcand pe taramul yankeilor si fluturand 5 coli A4 font Courier Final Draft cu minute din Alien 5, un film ce nu exista! Un film de calibrul, nasul si prestigiul lui Sir Ridley Scott & Mr. James Cameron?!? Ce vor spune restul oamenilor de pe planeta la acest "miraj de tupeu"? Ce vor zice forumistii, restul? Intemnitati-l cumva p-asta, taiati-i nasul ca prea si-a luat aripile pe sus!!! Ce derbedeu!

Atat am avut de spus. Sper c-am fost clar si la inaltime.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif