View Single Post
Old 18 Jan 2008, 00:20   #5
films4all
Guru

films4all

Originally Posted by doareu:
ahhh...ms

si ai informatii despre ele? adica ai putea spune care sunt de incredere, care sunt cele mai bune etc.

no frend..informatii nu am..cu parere de rau..daca nu esti incepator pe net.. straduieste-te putin sa cauti, cu tata Google, informatiile.

Originally Posted by Cazeemeer:
Ador modul in care films4all si-a aruncat strategic si propria adresa de mail printre toate celelalte.

ehh..fie ca ma crezi fie ca nu ma crezi... mi-a trimis si mie cv omuletul ala... si spre uimirea mea..nu a fost singurul care a facut asta insa.. decoamdata nu pot sa intretin o casa de casting... poate mai tarziu si le-am pus cv-urile deoparte ca de, si eu fac film.. ..so.. intr-un fel e normala afirmatia ta construita pe un strop de gelozie..dar chill.. sunt un tip corect. Daca ma intrebi de unde ma stiu ei casa de casting..n-am nici cea mai vaga idee. Pur si simplu ma trezesc cu mailurile impodobite cu zeci de adrese de mail la CC. Atat.
De ce am lasat adresa de mail acolo..pur si simplu..am dat copy paste

Take care.