Vai, lume trista, ma las cuprins de disperare, sa fie oare aceasta situatia, sa fie viata mea doar o propozitie interminabila in care imi plang de mila si repet la nesfarist aceleasi idei, apoi sustin ca nu sunt ca si IMM sa-mi vars amarul pe forum, nu ca as avea ceva cu IMM, ziceam doar, apoi sa imi vars inca un pic amaraul, privind in urma la aceste cetava luni dramatice, vazand ca nu sunt bun de nimic dar visand la mai mult, dar neezitand ca vad ca un mare om, poate nu chiar asa de mare, ca doar cum zicea si cineva, Pitbull desigur, ca nu e asa mare SN, dar totusi situatia sa ma intristeaza si ma pune pe ganduri si ma face sa ma intreb care este oare valoarea mea de fapt si oare ce se ascunde in spatele acestei vieti insuprotabile si de scriu cu atatea greseli gramaticale, e firesc, gandurie mele se revarsa liber, doar nu-i un forum asta, e ca un blog pentru mine si suferinta mea, asa incat simt ca cutitul a ajuns la os si nu se mai poate continua si ce naspa e viata, cum ar spune cineva de la care am invatat aceasta expresie recent, mai recent decat am aflat de ex despre multe filme valoroase intrebandu-ma daca voi fi avreodata un asemenea scenarist bun si apoi imi dau seama ca nu si ca nimic nu mai are rost si simt nevoia sa parasesc acest forum pentru o luna sau doua sau trei sau patru sau cinci sau cat o fi nevoie sa imi recpat echilibrul, caci stiu ca la capatul acestei suferinte extrem de melodramatice, dar cica sincere, sta din nou fericitrea si ca POT, DA, POT SA O INFRANG!
|