View Single Post
Old 16 Jan 2008, 23:27   #63
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by silver_boy:
scrie un scurt metraj ca si cum n-ar exista industrie cinematografica, critici, regizori, concursuri, HBO
Ok, am s-o fac; era deja planuita, acum mi-ai confirmat, bun sfat. Ce pot spune? Nu acum. Am in cap vreo 10 idei de scurt metraje (unele, daca ar fi dezvoltate asa cum trebuie ar castiga sigur un concurs de scenarii) dar n-am timp si conditiile necesare sa pot scrie nici prima varianta a unuia din ele, nu dau detalii, e prea intim, nu-s IMM a scenaristicii p-aici (a nu se simti jignita prin asta!), spunea Surfaru' Potolit, da'-'ntelegi la ce ma refer.
Originally Posted by silver_bpy:
fara sa te mai gandesti la premii, la succes, la recunoastere, la bani, la prestigiu, la contracte......
Premiu nu inseamna succes, bani, asta am invatat p'-aici...eu vreau doar premiu' pana la urma , n-o fac pentru bani, nici nu ma vad scriind pt bani, in primul rand imi suna de-a-'ndoaselea, mai bine imi deschid o firma pt a aduce verzisori, iar despre prestigiu nici nu poate fi vorba, sunt realist.

Originally Posted by silver_boy:
Poate chiar aia pe care ti-o doresti.
Eh, io ma gandeam ca pot ajunge unde-i Tudor Giurgiu acu' :oops: (cu deosebirea ca la mine legaturile ar fi de sexe diferite iar la jafuri comuniste nu ma pricep). Dar pt asta imi trebuie o scoala de film (preferabil afara) si aici s-ar plia semnul ala de pe mess cu o linie orizontala sub doua puncte, da' pe cinemagia nu exista.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif