View Single Post
Old 16 Jan 2008, 12:56   #57
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Proletar:
Originally Posted by Neuptolem:
Si o intrebare la modul cel mai serios: tocmai am rasfoit (in traducere: "rasfoii" pt oltenii puri) "Fellini despre Fellini" de la Humanitas 20 ron, nu era pretul problema dar ma intreb de mai merita, daca are vreun substrat revelator prin ea...eram la un pas s-o cumpar, aproape ca era cumparata dar m-am oprit brusc, pragmatismul inoculat mai mult sau mai putin fortat in mine ma indemna sa-mi vad de altele. si acum banui ca neluand-o, am pierdut din start un bilet spre Cartierul Triplodoct si m-asteapta o ploaie de rosii stricate.
Ia-o, chiar merita sa o citesti.
Preferai sa iau "Lost in Translation" cu EvZ si poate mai apare ceva saptamana viitoare; aseara gasisem "Vertigo" da'-l vazusem, studiasem chiar si mi-am zis ca nu se merita la 8 roni; bin', si LiT a stat in calculator aproape un an si nu l-am vazut. De-mi mai raman 20 roni pana saptamana viitoare si ma irita existenta lor prin buzunar, am s-o iau. totusi, de la reclamatia diverta am cumparat 4 carti inclusiv "The Cell-ul" (whatever, e pe drum, posta romana nu a reusit din prima, poate-i iese acum, am vb la telefon cu o domnisoara draguta de la Nemira, de vreo doua ori... :lol: de vrei, iti las un ID, e tanara, inca! )
Adica vreau sa spun ca la urmatorul calup de bani am s-o cumpar.

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Pitbull:
ce penibile sunt muierismele astea infantile: (...) "Dacä vär-miu pleacä, si eu plec, na - cä-mi pläcea sä mä joc cu pistoalele lui cu apä!"
Te refereai cumva si la mine??
Nu, evident (meaning: FOARTE evident).

HBO-ul se apropie si ma simt mai nepregatit ca anul trecut cand n-am facut nimic
Sa corectez: Concursul de Scenarii HBO se apropie iar eu ma aflu intr-o criza spatio-conditionalo-artistic-temporala la propriu, astfel ca ma simt total nepregatit fata de anul trecut cand m-am facut de ras cu bullshit-ul cu pretentii de scenariu. Eh, daca nu-mi cititi operele din atelier, ca pt juriul hbo si cativa Old-Men de pe CineMagia l-am scris , doar nu m-asteptam sa zapacesc toti regizorii si producatorii de pe meleagurile mioritice.

Concursul asta a fost focul ce m-a tinut viu pana acum pe forum iar anul asta nu voi mai participa (nu, ca nu smiorcanii si n-am nevoie de incurajari, nu-i asta problema), astfel ca decat sa ma prezint ca un fotbalist accidentat cu echipa la un turneu final, doar adulmecand discutiile acide de dupa infrangeri sau sampania de dupa victorii, mai bine criogenizez toata afacerea, tot tam-tam-ul, pe 2008 sunt inapt si punct. :sleep:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif