Originally Posted by Pitbull:
ce penibile sunt muierismele astea infantile: (...) "Dacä vär-miu pleacä, si eu plec, na - cä-mi pläcea sä mä joc cu pistoalele lui cu apä!"
|
Te refereai cumva si la mine?? Nu stiu daca am fost inteles dar eu evocam alte motive p-acolo si recunosc ca 50% din actiune e cauzata de mine, fara nici o legatura cu forumul; s-o spun pe sleau: pur si simplu ma aflu intr-o criza artistica majora, aproape ca nu-mi mai pot imagina ca sunt acelasi om cu cel care a scris prima data ceva si nu ma refer la lipsa de ispiratie sau alte smiorcaieli cu valente culte, treaba e infecta la modul cel mai serios, aproape ca-s obligat sa renunt si sa fac unele compromisuri, HBO-ul se apropie si ma simt mai nepregatit ca anul trecut cand n-am facut nimic, conditiile din Romania exista intr-un univers paralel cu cel in care explodeaza spiritul ardent al nascocirii unor personaje literare, devenim noi, niste personaje si atunci te intrebi cand dracu sa scoti hartia mototolita din buzunar, intre prima rafala si-a doua? cand sa te asezi sa scrii, dupa ce ai fost ranit sau dupa ce cazi doborat de-o grenada si oare scrisul are puterea sa te ridice de la sol? ...nu cred.
Si o intrebare la modul cel mai serios: tocmai am rasfoit (in traducere: "rasfoii" pt oltenii puri)
"Fellini despre Fellini" de la Humanitas 20 ron, nu era pretul problema dar ma intreb de mai merita, daca are vreun substrat revelator prin ea...eram la un pas s-o cumpar, aproape ca era cumparata dar m-am oprit brusc, pragmatismul inoculat mai mult sau mai putin fortat in mine ma indemna sa-mi vad de altele. si acum banui ca neluand-o, am pierdut din start un bilet spre
Cartierul Triplodoct si m-asteapta o ploaie de rosii stricate.
Originally Posted by Supastar:
Originally Posted by Neuptolem:
Pe aceasta cale anunt si eu ca ma retrag de pe...imaginea bruiaza, suntem mizeria acestei lumi, glumeaaaaam, dar ma gandesc serios sa fac o pauza strasnica de cateva luni (si revin)
|
DA! DA! DA!
Fa pauza! chiar te rog! nici nu tre s revii! 
|
O prind eu pe sor'-ta! :hmm: Si-o s-o iau, da' nu asa cum te-astepti tu, Supastarule!
PS: As vrea sa cred ca n-am sa renunt la forum nici in ziua in care nu-mi va mai fi util.