View Single Post
Old 15 Jan 2008, 13:28   #49
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Gloria:
L-am banat pe Carmine Galante; stiu, e tarziu, dar considerati-l un gest de reparare, chiar daca retroactiv.
Pe aceasta cale anunt si eu ca ma retrag de pe...imaginea bruiaza, suntem mizeria acestei lumi, glumeaaaaam, dar ma gandesc serios sa fac o pauza strasnica de cateva luni (si revin); cam tarziu cu bannarea lui Carmine si cel mai naspa e ca asta s-a produs aducandu-l pe ALS intr-o lumina cam proasta, bine, vina este si-a lui ALS dar oare, ma intreb, de era forumul mai stapan pe picioare, se ajungea aici? Vorba bunicului meu (ce inca traieste si bine face!): "Di ce ma tzai io tzapan pa pishere si nu cad? Am talpa lata!", pare-se ca forumul ar' talpa subreda (ca sa nu zic handishkioapa). Eh, dupa-atat teren minat, mai calci si pe-un cui aruncat din avion de nemti.

Si-am revenit! Cand am intrat prima data pe forum, speram ca INVAT ceva de aici, sa urce totul constructiv ca pe o scara, a urcat un timp dar acum sunt sigur ca de-as posta un comentariu de film as primi numai triplodoctisme de genu' : "Grid Mohorcea are urmasi." sau dac'-as posta 14 scenarii in atelier, nimeni nu s-ar uita pe ele. De asta ziceam ca ricciotto era bun (nu ma intereseaza ca se imbraca in lenjerie feminina) iar NoOne asemeni (nu ma interesa "incapacitatea" lui moderatoristica) si silver_boy (oare de ce a lasat atelierul in paragina? el mai este moderator?), insa avantajul meu competitiv e ca-mi trece repede, o sa mai bantui pe-aici.
Totusi, se simte nevoia unei schimbari radicale, nu ma refer la Pitbull, e de laudat Supermanismul sau popositor in orice colt de pe forum, unde e conflict, unde e scris bine, unde-i unu' nou, unde-i discutie de calitate, etc.
Unul "e" prea destept la 18 ani, altul ii deja "celebru", altul promite si-o ia razna, altul zice ca doar citeste, una e prea pragmatica si sfarseste la modul cel mai odios posibil, alta n-are acces la net si-altii speriati ca vor posta Doamne "fereste"! 20 de mesaje: thequietsurfer, films4all, Mistah J, hellsteed, illotempore2002, black_sound, restul nou-inregistratilor.
Hai, care se ocupa de tamaie?
La Multi Ani Mihai Eminescu!!! Cat mai multe poezii!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif