Originally Posted by Carmine Galante:
Inca o data, cati ani ai?
|
Câti-ca-mine plus câte-va-luni.
Originally Posted by Alex Leo Serban:
da stiu, mi s-a mai spus k - D FAPT - administratorii PROFITA d caftu continuu dintre noi k sa-si fak rating...
si k d aia nu-l vor bana niciodata...
|
Cine ti-a spus, îngurgiteazä cu polonicu' (stim noi ce). Desi constienti de pitorescul caftangelilor voastre, administratorii nu profitä de el în nici un fel. Ratingul tine de numerosii vizitatori anonimi (äia pe care-i numär eu bob cu bob, spre exasperarea unora) - pe care conflictul vostru fie îi lasä reci (cä nu pricep nimic), fie chiar îi respinge. In schimb, farmecul lui incontestabil, inconturnabil, inevitabil, incomensurabil, inefabil, impenetrabil, inextricabil, impalatabil, insezisabil, inatacabil, inalienabil, indivizibil, inamovibil, imprescriptibil, invizibil, intangibil, imposibil, infailibil, incompresibil, incomprehensibil, incoruptibil, inaccesibil, s.a.m.d., e accesibil mai cu seamä nouä, insiderilor cunoscätori - noi, cei care vä iubim, noi cei care vä slävim, noi cei ce pe AMBII vä dorim. Voi sunteti Alfa si Omega forumului, sunteti Scylla si Charybda, Petru si Pavel, Mihail si Gavril, Constantin si Elena, Matei Basarab si Vasile Lupu, Dragos si Zimbrul, Vaida-Maniu, Cassius Clay si Joe Frazier, Ilie Nästase si Stan Smith, Pat si Patachon, Soarele si Luna, Iliescu si Constantinescu, Polul Nord si Polul Sud, Funar si Frunda, Lir si Tibisir, Ziua si Noaptea, Ochiul si Timpanul, Max si Moritz, Cerul si Pämântul, Stan si Bran, Yin si Yangul CineMagiei... Si câte, si mai câti...
Färä voi noi vom muri,
Cä ca voi n-om mai gäsi.
Originally Posted by Alex Leo Serban:
CINE SA RAMINA PE FORUM - als SAU CARMINE G?
|
Gata, stiu.
Dacä oricare se retrage, celälalt va fi bannat definitiv provizoriu - spre a-l cruta de chinul nedreptei singurätäri. Atunci, retrasul se va trage la loc, iar noi îl vom debanna si pe bannat. Si vom träi fericiti, pânä la adânci bätrâneti... :hmm: :sleep: :happy: