o merci pitb se vedea ca esti cavaler pana si cu cartile.frumos din partea ta.iti multumesc/
eu ce sa zic am mai mult de 10 zile de cand stau in casa,am iesit dor la un chiosc de langa bloc caci se golise frigiderul dar acum sper sa imi treaca sa pot sa ies si eu afara etc.
pt ca la numai o iesire de cateva minute a geamului incep din nou sa am simtomele racelii imi curge nasul si incep sa tusesc la aerul rece.
si in casa la fel cum se racoreste gata incep sa tusesc si stau ba cu gazerle aprinse la aragaz ,ba cu un calorifer electric caci calorferul normal nu prea face fata.
macar sa numai vina facturile mari la intretinere daca ne chinuim asa.adica nu se poate mai sa si platim la curent mulyt pt a ne face putina caldura ,sau sa stam cu focul de la aragaz ca cine stie ce oxigen nefast mai este pt sanatate,iar astia incep sa tropaie ca dau caldura si de acea se scumpeste intretinerea.
MACAR SA DEA CALUMEA CALDURA SA NU MAI TREMURAM CA EU ASA AM RACIT IN CASA CAND M-AM INTORS DE LA AI MEI.
adica la ai mei nu am racit desi este zona de munte (bine au soba si se face cald cat se vrea) si vin in bucuresti sa tremur in cas
nu se poate asa ceva!
daca mai adauga ceva putin nesemnificativ la intretinere pt caldura macar sa si fie in casa cald .altfel la ce bun,sa mai avem si alte cheltuieli pe langa dor cu numele?
nu stiu cum este la voi dar la mine este un calorifer micut si doar unul singur.si eu numai pot asa sa stau toata iarna in casa sa nu ma imbolnavesc.am stat atatea zile si ma intreb daca maine ma pot duce la cursuri sau nu ,desi eu vreau.uf