Originally Posted by mirodoni:
Deci vrei sã-mi spui cã acela era Mistah J
|
Nu zatule, acela nu erai tu, era altul, vorbeam de viata reala, ceea ce tu probabil n-ai, de stai toata ziulika cat ii mare pe forum si ne stresezi cu bazgauni scrasniti din masea; insa subintelesul retrospectiei mitomane ce o allibiezi la inaintare n-are farmec. si nici verosimil. nici IQ. nici EQ.
Dar personalitatile sau spiralizat ca-n
Vertigo si
Identity (2003).
Originally Posted by …deºi cândva Neuptolem:
Mirodoni este Mistah J. Am verificat adresa de e-mail, Lucian Hodoboc. Nu ar fi o problema, bineinteles, discutia mi-a starnit interesul si e mai mult decat interesanta, prea interesanta! Mirodoni a pus niste probleme serioase…..
|
|
Ei, uite, ca se mai satura lumea de pisoi.
Originally Posted by iar Carmine Galante:
Ciudat, ala era un cretin prin excelenta, s-a desteptat peste noapte ? Pisoiu vad ca poate sa articuleze mai mult….
|
|
Nu era cretin, tipul articula binisor pt varsta lui (desi tare ma intreb ca nu le facea ca Benjamin cu citate din telenovele). La el problema nu tinea de articulat, CG l-a tratat superficial...daca vreti dezgrop un topic sugestiv ce a scris istorie:
"Caut materiale de scenaristica pt debut." :lol: Acum, un an mai tarziu, are deja nevoie de impresar si telurile producatorilor.
Restul rãmâne cum am stabilit...
|
...fara replici de un leu juma', te credeam mai destept, ce naiba, sau vrei sa insinuezi ca mirodoni e inferior lui Mistah J?
Propun sa-l legam pe mirodoni de-un stalp si sa azvarlim cu toroipanu'-'n el, care nimereste! :w00t: