View Single Post
Old 13 Jan 2008, 18:08   #42
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by mirodoni:
Deci vrei sã-mi spui cã acela era Mistah J
Nu zatule, acela nu erai tu, era altul, vorbeam de viata reala, ceea ce tu probabil n-ai, de stai toata ziulika cat ii mare pe forum si ne stresezi cu bazgauni scrasniti din masea; insa subintelesul retrospectiei mitomane ce o allibiezi la inaintare n-are farmec. si nici verosimil. nici IQ. nici EQ.
Dar personalitatile sau spiralizat ca-n Vertigo si Identity (2003).

Originally Posted by …deºi cândva Neuptolem:
Mirodoni este Mistah J. Am verificat adresa de e-mail, Lucian Hodoboc. Nu ar fi o problema, bineinteles, discutia mi-a starnit interesul si e mai mult decat interesanta, prea interesanta! Mirodoni a pus niste probleme serioase…..
Ei, uite, ca se mai satura lumea de pisoi.

Originally Posted by iar Carmine Galante:
Ciudat, ala era un cretin prin excelenta, s-a desteptat peste noapte ? Pisoiu vad ca poate sa articuleze mai mult….
Nu era cretin, tipul articula binisor pt varsta lui (desi tare ma intreb ca nu le facea ca Benjamin cu citate din telenovele). La el problema nu tinea de articulat, CG l-a tratat superficial...daca vreti dezgrop un topic sugestiv ce a scris istorie: "Caut materiale de scenaristica pt debut." :lol: Acum, un an mai tarziu, are deja nevoie de impresar si telurile producatorilor.

Restul rãmâne cum am stabilit...
...fara replici de un leu juma', te credeam mai destept, ce naiba, sau vrei sa insinuezi ca mirodoni e inferior lui Mistah J?

Fii mai coerent !
Propun sa-l legam pe mirodoni de-un stalp si sa azvarlim cu toroipanu'-'n el, care nimereste! :w00t:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif