Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by Pitbull:
Corect: "pretenar" :hmm:
Nu, Neuptolem nu e nici prieten, nici prietin, nici pretin, nici preten, nici pretenar, nici (etc.) cu Carmine Galante.
|
ah, nu?! pai, atunci DC nu-l include in lista celor 'banabili'??
|
CG nu-mi este prieten, dimpotriva, m-a suparat "teribil' prin primavara incat i-am trimis un mesaj privat privind exterminarea comunicarii dintre noi doi. Era o jignire a lui jeleu plecata de la raptor parca, sau invers,..whatever, astia din urma se aseamana, numa' ca la Jeleu am observat o anumita doza de discernamant, imediat ce va recidiva, l-as cataloga asemeni raptorului. nimeni nu merita bannare definitiva cum nimeni nu merita pedeapsa cu moartea. nu suntem judecatori cu puteri de zei.
CG mi-ai promis un
Porsche Carrera, cand pana mea mi-l aduci la poarta???
Desi ii dau dreptate 75% lui ALS vis-a-vis de Big-Crissis-ul din primavara, totusi intru in spatiul celor ce n-au remuscari, regrete, emotivitati feminine privind propriul trecut. de aici izvoraste perceptia mea cum ca ALS exagereaza in modul cel mai subiectiv posibil, fiind fireasca nevoia unei dreptati justificate moral si obiectiv, bannarile ar trebui sa existe, dar nu definitive, am spus, maxim 3 ani, maxim! pana la urma ceea ce se intampla in real-life n-ar fi binevenit sa "inspire" forumistii; m-au suparat destui de pe forum, chiar vara asta,
Cineva, nu spun cine, si n-am bazgaunit taios sa ispaseasca vreo pedeapsa capitala p'-a'ci.
Legat de S.N. "vs." CG, aici CG a clacat (poate traumatizat pe bune min copilarie) si sunt de acord cu magariile postate de el (nici nu prea am fost atent si am pierdut mult) dar poate ca omul isi va recunoaste greseala, some-day, are discernamantul ala, comparand cu Mistah J sau raptor.
Originally Posted by mirodoni:
Neuptolemn este un pupincuris, expresia îi aparþine
|
:lol: , Nu, "expresia" apartine unui idiot psihopat cu care am terminat-o vara asta, deci ia si-'nvata, n-ai idee cat te poti insela aici dar cum am spus: ce pretentii sa ai de la Mistah J?
In concluzie, CG are ceva intre scoarta si creier, probabil o tija de coca (se poate vindeca), e de compatimit, iar Mistah J e iremediabil.