View Single Post
Old 13 Jan 2008, 12:24   #38
mirodoni
Guru

mirodoni

Send a message via Yahoo to mirodoni
Alex Leo ªerban, nu ne cunoaºtem, dar, fireºte, ºtiu cine eºti. Nu înþeleg de ce îþi pierzi timpul pe aici. Sincer vorbesc ! Se poate spune cã eºti o persoanã publicã, Carmine Galante este un nume de cod. Nu-l poþi da în judecatã. Singura soluþie este sã-þi alegi un nume de cod pentru CineMagia.
M-ai susþinut pentru cã eºti în rãzboi cu CG. Poate nu crezi sau nu-þi pasã dacã sunt sau nu Mistah J. Dacã CG va fi banat, va clona. Nu existã jignire mai mare, insultã, nedreptate, sau cum vrei sã-i mai spui, decât sã fii acuzat cã eºti cine nu eºti. Pentru cã fiecare nou-user va fi suspectat sau acuzat cã este Carmine Galante. Mai devreme, sau mai târziu.
E o vorbã româneascã pe care cred c-o ºtii: calomniaþi, calomniaþi, ceva tot rãmâne. Dacã vei avea un nume de cod, un pseudonim, nu va rãmâne nimic.
Cred cã sunt soluþii alternative. În primul rând, ignorarea userului respectiv, individual, sau de cãtre toatã lumea. Atenþionarea administratorilor în cazul mesajelor subversive, sau jignitoare pentru toatã lumea, cum ar fi: „dragostea de þarã naºte proºti”, urmând ºtergerea mesajelor.
Nu ºtiu dacã Neuptolemn ºi Carminte sunt prieteni, dar s-au adunat pentru cã se aseamãnã. Primul a zis cã eu sunt Mistah J, fãrã sã demonstreze, al doilea l-a susþinut, iar ceilalþi au crezut fãrã sã cerceteze. Nu toþi au crezut, dar niciunul nu a cercetat. Neuptolemn este un pupincuris, expresia îi aparþine, deºi susþine contrariul, iar Carminte este un idiot. Deasemenea expresia îi aparþine, deºi a folosit-o împotriva unor persoane despre care nu ºtie absolut nimic în acest sens. Pot scoate citate, dar n-am acum timp ºi nici toatã sãptãmâna urmãtoare.
MP meu este blocat. La început nu era, când am trimis un singur mesaj, lui Pitbull, pe 8 dec. Ce sã cred ?
Este un user care vrea ºi cu care vreau sã iau legãtura în afara forumului. Mã poate contacta pe yahoo mess id: mirodoni. Nu ºtiu, însã, dacã umblã pe aici. Cã mai e o vorbã: dacã te bagi în tãrâþe, te mãnâncã porcii.
În rest, rãmâne cum am stabilit !
mirodoni is offline   Reply With Quote sendpm.gif