Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Pitbull:
Inchei doar cu o remarcä personalä: rog ca oricine care, de la o atitudine prieteneascä, rezonabilä si de mare bun simt, a glisat recent, färä nici un motiv, spre o ostilitate cârcotasä, arogantä si mârläneascä, sä încerce sä redevinä ca la început. Acest gen de experientä, foarte util ca lectie de viatä în scoalä, liceu, armatä, uneori chiar si facultate, e totusi extrem de nepläcut - prin urmare, întrucât am avut parte de suficiente asemenea deceptii la viata mea, acum nu le mai consider necesare; iar pentru cine le initiazä, sunt eminamente dezavantajoase, deci recomand sä se evite aceastä pantä a rinocerizärii (nota bene!). Aici nu mai adaug nimic pe acest subiect; invit pe oricine se simte vizat, sä mi se adreseze pe privat (în virtutea principiului: "vezi, domnule, cä am onoare?")
|
Degeaba.
Päcat.
|
cita crasa ipocrizie! cita jalnik manipulare! cit jenant 'captatio' mieros-iezuit! :sick:
adik nu cel kre perpetueaza o anomalie (= prezenta lui nume p forum) este d vina, ci acela kre - consecvent cu sine insusi si cu principiile sale ferme - cere, neademenit d cintecul d sirena parshiva al misitului, un lucru firesc, demn & ne-negociabil:
BANAREA DEFINITIVA A LUI CARMINE G!
|
Eroare. Nu era vorba de voi doi. Desi nu-mi convine deloc, atitudinea ta o înteleg, n-o consider nemotivatä. La altceva mä refeream aici - da' am vorbit la pereti. Trist...
L.E. Problema s-a lämurit printr-un schimb de mesaje private.