Originally Posted by EgoN:
Democratia pe forum is so boring. Daca ati fi cinstiti cu voi insiva, ati sti ca traficul pe forum vi-l face prezenta numelor grele cu toate hachitele si gurile lor spurcate.
|
la un moment dat am vrut sa anuntam o anulare totala a cenzurii, ca si renuntarea la plictisitoarea si total inutila inlocuire a lui f u c k, p u l a, c a c a t si asa mai departe cu penalele alea de stelutze. Ideea era ca fiecare se poate exprima cum vrea si poate spune ce vrea, despre film in general sau partenerii de forum in special, cu avantajele dar si riscurile de rigoare. Am fost la un pas de a adopta noua "politica", dar de-a lungul timpului am primit prea multe observatii din partea userilor noi, socati de limbajul prea liber si atacurile la persoana de pe forum. Pentru a-i proteja (a se citi pastra) pe noii useri, am preferat sa pastram cenzura, care, te asigur, personal nu-mi face nicio placere (cu cateva exceptii

).
Iar despre userii banati, stai linistit: acestia sunt debanati periodic (user, IP), chiar daca adesea "uitam" sa-i anuntam pe de-alde bubu si mistah J, de pilda, de acest lucru

.
inca o chestie: voi puteti cere "abolirea" cenzurii pe forum. Am sa fac un poll la condica de sugestii si reclamatii si, in functie de rezultatele lui, renuntam total la banari si schimbam regulamentul. Dar, repet, aceasta decizie prezinta niste riscuri pe care trebuie sa vi le asumati: toata lumea va putea spune orice despre orice si oricine, ceea va duce inevitabil la injurii si diaree verbala, probabil cele mai mari piedici in calea unei comunicari interesante pentru noi toti. So?