Quote:
io stiu sa tai doar ceapa
|

pai si eu sunt axat pe taiat ceapa si pe facut ceapa roshie din ceapa verde. e o traba si cu taiatu cepei. conteaza f mult cat de perfecte iti ies cubuletele si cat de repede... e mai in natura mea sa vaz ceapa pe dinafara decat sa vad axe, grafuri si texturi dar nu se stie niciodata...
momentan lucrez un cc(apple color) la un roll 1k-doar asa de fun si portofoliu cand e gata iti pot expedia cateva stilluri.
revenind la telecine/DI. abis lucreaza pe 2k-very nice dar intre timp 4K pare a fi flavor of the day pe america si sincer vb se vede diferenta la CC intre 2k si 4k. ce sa faci ... 4 e mai mare dcat 2 de doua ori. intrebarea e ce se intampla mai departe? avid presupun...flame? lustre? lasserprint?
rollurile de pe situl abis arata excelent dar 432 (in cinemaul din chicago) nu prea arata a lucrat pe Di desi trailerul de pe apple(trailer care suge timp mare) pare a fi trecut serios prin CC/VFX.
mai precis, e cineva care lucreaza online DI pe rolluri mai lungi de 5 min? si cam ce hard/soft/workflow se foloseste?