Originally Posted by vladvaidianu:
ambra ma' man nu stiu la ce nivel sunt pt ca nu stiu la ce sa ma raportez in romania dar feed me back cu tot ce sti considerand ca am apple/adobe certificari-fcs2/AE/PhShop le stiu de la alfa la omega(premiercs3 e o gluma) , avid MM-avansat si lustre/flame/combustion incepator. nu fac sunet pt ca in clasa a ii-a am luat un 4 la muzica si nu l-am luata dejaba.
"gaishilor luativa timpul vostru" eu astept.thx
|
in mare, telecine tot la kodak se face (dar a aparut si Abis, asta daca nu cumva vrei sa faci tele la CNC la jilava hihi), si e calitate f ok (cred ca deja ti-au zis amicii tai din tara ca se face si HD, fac si pogle cu corectie de culoare si transfer in beta digital sau hd, sau beta sp); pentru efecte si alte nazdravanii si, in special, pentru sunet, tot budapesta e baza. o sa incerc sa vb cu un amic colorist sa vad cu cit sint platiti astia care se ocupa de color correct si dig interm aici in ro; oricum, logic de fapt, stii ca se plateste mai bine un 3dist pt un pachet grafic decit un baiat de la taieturi de ex, etc. asa ca daca stii si bine stii un 3dmax, cu ae, cu brasil pe linga alea, e ok. da-mi un link cu marfa sa arat la studio sa te estimeze financiar bajetii

; ei e in mai masura, io stiu sa tai doar ceapa