pt Ambra
nu ma surprinde nimic din ce imi spui. de altfel si cand am plecat eu de acasa Avidul era "miezul" si realitatea e ca fcp-ul e mult in urma cand vine vremea productieie pe banda. dar totusi fcp nu e de neglijat mai ales ca acum vine cu o aplicatie in plus-Color care desi imatura se preteaza mai bine decat SyN pt DI iar Soundtrack2 face ceva teaba si se integreaza perfect cu fcp...oricum astea sunt lucruri stiute de tata lumea.
pe tv imi e destul de clar ce se intampla. avid era leader si nu vaz de ce ar fi altfel azi ca doar fcp e departe de stadiul ala iar produsele autodesk sunt fantastic de scumpe. cum sta treaba pe partea de DI? CC? VFX?
acum 6 ani treaba statea cam asa:
1 filmai pe pelicula
2 telecine (de cele mai multe ori la calitate f slaba)
3 montai in avid(dar montai doar ce era capabil laboratorul kodak sa faca)
4 iar laboratorul iti facea filmul dupa EDL
nici vorba de CC/VFX iar sunetul...nu intelegeai aproape nimic din ce se spunea in film.
ambra ma' man nu stiu la ce nivel sunt pt ca nu stiu la ce sa ma raportez in romania dar feed me back cu tot ce sti considerand ca am apple/adobe certificari-fcs2/AE/PhShop le stiu de la alfa la omega(premiercs3 e o gluma) , avid MM-avansat si lustre/flame/combustion incepator. nu fac sunet pt ca in clasa a ii-a am luat un 4 la muzica si nu l-am luata dejaba.
"gaishilor luativa timpul vostru" eu astept.thx
|