Thread: Postproductie
View Single Post
Old 03 Jan 2008, 12:03   #9
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Lasa Final Cut Pro si reorienteaza-te serios pe Avid (Adrenaline, Mojo) daca vrei sa prestezi in Bucuresti. Apoi te duci la Chainsaw sau la Studio6 si incepi ca assistant etc sa lucrezi pina innebunesti la comprimat si facut exporturi. Sau lucrezi pt ei si faci prin firma ta, pe sistem Wu Tang. Nu stiu la ce nivel esti ca sa stiu ce sa iti recomand mai concret. In paranteza, am lucrat cu editori care au facut UNATCul si cu tipi care au terminat cu totul altceva (arhitectura sau politehnica), si nu pot sa nu observ ca majoritatea alora fara scoala de film sint mult mai bine pregatiti tehnic ca baietii mei din IATC (in plus, ei au intotdeauna plug-in-urile care trebe ); in plus, ei sint si mai market-oriented si stiu sa respecte, dracu', un deadline. Pe de alta parte, anul asta de IATC are o generatie foarte talentata si foarte bine pregatita de editori (refuz sa le zic multi-medisti, ca nu ii invata nimeni la scoala MM). Depinde si de proiect, acum, pt ca sint unii care taie mai bine pt tv/tvc si altii care taie mai bine pt un trailer. Numai studiou' cu care colaborez eu are cei mai buni oameni din Univers.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif