in Romania lucrurile nu stau prea bine pentru Apple( e si normal). Daca iti moare vreo piesa din el... poti sa-ti semnezi comdamnarea la moarte..pentru ca urmeaza un drum lung pana la rezolvarea problemei care in final te-ar putea duce la faliment. Dar inca odata ..asta se intampla in Romania... so.. la u trebuie sa mearga lucruile mult mai bine ...apple-ul e si recomandat.
Da are rost sa-ti iei echipament dar ..tre sa iei totul in calcul: s-ar putea ca preturile sa nu te avantajeze asa de mult... nu mi-am pus in cam sa-mi cumpar echipament pana acum deci..nu am o baza de cunostinte cu privire la preturi and all dar..inainte de a face vreun pas cel mai bine ar fi sa analizezi bine piata.
la fel de greu..s-ar putea sa-ti fie sa te ridici daca nu ai scoala, depinde cat de pus pe treaba esti si cat de mult iti doresti sa activezi cu adevarat in domeniu.
cat priveste scoala..parerea mea e ca scoala "buna" de film e un fel de moft. Eu cred ca orice scoala de film e bine facuta.. dar esti un om muncitor si dedicat, pasionat, cu capul pe umeri. Nu ai nevoie de cine stie ce scoala... trebuie doar sa vada cineva..cine trebuie.. ca te intreseaza cu adevarat..
asa...tre sa fii atudidact, sa inveti sa iti scrii singur scenariile, sa te documentezi singur (daca stii unde sa cauti si ce sa cauti poti sa obtii informatiile pe care ti le-ar putea oferi sa zic cursurile oferite de producatorii hard/soft... sa montezi singur ceva, chiar sa si joci.. sa stii ce sa ceri acotrului, etc..sa simti cu adevarat ce inseamna sa activezi in domeniu.. dar pentru toate cele zise mai sus..tre sa transpiri mult..
deci..trebuie sa stii sigur: i have to do this..
CA SA POTI SA SPUI: "M-AM REALIZAT CU ADEVARAT SI SCOT INTRADEVAR UN PRODUS BUN!"