View Single Post
Old 02 Jan 2008, 17:06   #51
Neuptolem
Banned

Neuptolem

http://www.cartea-mea.ro/index2.php?...de-daimon.html
---------------------------------------------------------------------------------
Am vazut si eu, intr-adevar, ii dau dreptate lui Twinsen pe alocuri (desi se comporta asemeni unui avocat impotriva apararii): nu prea-ti dai seama cu ce se mananca, de ce sunt antagonistii rai, ce cauta aia acolo, de ce fetitza e mai charismatica ca baietzelul "scutit" de daimon; exista ceva in spatele filmului, ce tu ca spectator de rand, nu stii, probabil totul se afla in carte, pt cei ce n-au citit nu va fi un film stralucit care sa te impresioneze; scene de lupta la granita dintre acceptabil si beton, de remarcat originalitatea ca synopsis: universurile paralele m-au fascinat si asa cum spunea Pitbull ar fi trebuit exploatate mai bine. Este reusit, dar tinand cont de idee, asta-i un mare minus. Pacat, se putea face treaba buna. Desi e f promitator nu se compara cu LOTR ca atmosfera, emotie samd. Un exemplu concludent ca sfectele speciale distrug filmul si uneori iau mintile producatorilor, regizorilor, pana la urma ce poti face cu un bulgare mare de aur pe o insula pustie?
Trebuie revazut pentru o analiza demna.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif