View Single Post
Old 31 Dec 2007, 11:09   #41
Twinsen
 
Twinsen
 
Posts: n/a
Originally Posted by Alex Leo Serban:
pai hotaraste-te: ori e mai bun k majoritatea filmelor hollywoodiene (asha cum afirmi) - si atunci argumentul incasarilor cade! -, ori e facut dupa 'retzeta' si atunci t intrebi dc n-a avut incasari mai mari...
Nu e nici o contradictie. E mai bun decat majoritatea decat datorita actorilor, a efectelor speciale si a ceea ce a mai ramas din povestea originala. Incasarile au fost mari, a fost chiar pe primul loc in box-office, dar nu au reusit sa recupereze bugetul de 200+ milioane.

Ceea ce spuneam e ca daca in loc sa investeasca gramada aia de bani in efecte s-ar fi concentrat mai mult pe personaje si poveste, atunci ar fi iesit un film cu adevarat bun, nu doar in comparatie cu media filmelor hollywoodiene, care e departe de a fi un criteriu a calitatii. Iar LOTR e foarte suprestimat, nu e asa greu sa-l depaseasca, desi personal LOTR mi se pare mai bun.

Adevarul e ca nu inteleg cum au putut sa fie in halul asta de orbi. Aveau in mana o mina de aur, o carte de succes si la public si la critica, cotata de The Observer (cu multa generozitate ce-i drept) printre cele mai bune o suta scrise vreodata si au distrus-o intr-un mod care nu mai are de a face nici macar cu mercantilismul calculat, ci mai degraba cu prostia crasa.
  Reply With Quote sendpm.gif