"consecintele nefaste ale alegerilor facute din impulsuri umane dornice de afirmare, fericire si faima"
Impulsurile umane nu pot fi dornice de fericire si faima. Eroare de clasa a cincea.
Trei povesti, trei destine intoarse pe celalalt sens printr-un accident,
Sa intelegem ca exista doar doua sensuri pentru un destin? Chiar admitand aceasta ipoteza aiurea, trebuia "in celalalt sens" nu "pe celalalt sens".
Dar cu toate aceasta parte intunecata a Lun(m)ii creata de autori, necenzurata, reala, impinsa spre extrem filigran si delicat, filmul este o lectie educativa in modul experientei fortificante, rezistentei dobandite intr-o aventura de cersetas
"Extrem delicat" suna ca dracu'. De obicei extremul implica o intensitate care nu se impaca cu delicatetea. Delicatetea e mai aprope de echilibru decat de extreme, de aceea "echilibru delicat" suna bine. Experientele cercetasilor n-au nici in clin nici in maneca cu extremele sau cu delicatetea. Cand construiesti o fraza trebuie sa fii atent la modul in care fiecare element se leaga de celelalte.
Iar aceasta indrumare spre meditatie nu ne scuteste de nimic dar ne scuteste.
Pe tine cine te-a scutit de la orele de logica?
Valeria este un fotomodel celebru iar accidentul ii elimina calitatea ei cea mai de pret: piciorul
Piciorul nu e o calitate, amice. Poate frumusetea lui, dar oricum fraza e atat de stupida incat nu mai conteaza.
cand in scaunul cu rotile e “invitata” la caderea statului ei (coborarea afisului “Enchant”)
E o lovitura de stat? Ce-i cu afisul ala, ai impresia ca stie cineva despre "Enchant"?
Ce se afla in spatele acestui accident declansator de multiple intrigi nefaste? Un caine. Care nici nume nu are, iar Inarritu nu arunca nici un cadru concludent in privirea lui, asta pana la sfarsit!
Priceless!! :lol:
P.S.
Sa creezi o cronica sau un scenariu de calitate e mult mai dificil decat pare. Stiu ca am fost cam rau, dar e clar ca nu ai calitatile necesare, la fel ca 99% din oameni. Cand esti tanar incerci diverse lucruri si asta e foarte bine, dar ai grija sa gasest la timp ceva care sa ti se potriveasca. Stiu ca nu mi-ai cerut sfatul, dar ti-l dau oricum.